2.5.2012

Lenksuillaan

Phiiiuh, ompahan täs tullu lenkkeiltyä ties missä uusissa keväisissä maastoissa! Moona- ja Sissi-collieiden kanssa ja tänään Unna-lapinporokoiranpennun kanssa. Kuvia tässä melekone määrä, anteeksi.
Unna! Ikää 9 viikkoa.
3 kommenttia:

 1. Anonyymi2.5.12

  Onko siulta aikaisemmin joku pöllinyt kuvia, mietin vaan kun nuo vesileimat ovat niin isoja?..

  Olisi kivempi katsella, jos vesileima/sivujen otsikko olisi kaikissa kuvissa pienemmällä jossain kulmassa, eikä isolla fontilla keskellä kuvaa.

  Ymmärrän kyllä, että haluat suojella kuviasi, ja tämä olikin vain ehdotus. ^^

  Hienoja kuvia on joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. On itseasiassa viety kuvia jollekki virtuaalikenneleille, ja sitä en toiste tahtos käyvän, kun niitä kuvia ei sitte saa poiskaan sieltä kovin herkästi.

  Pitänee harkita, kiitos ehdotuksesta. Ehkä laitan pienemmän tai häivytetymmän leiman. En oo viel keksiny omaa, toistuvaa, kivaa vesileimaa, jonka länttäisin automaattina joka kuvaan. Siks teen jokaiseen erikseen, ja fontti ja koko vaihtelee... :D:D

  VastaaPoista
 3. Mä kans varmuuden vuoki lyön melkei kaikkii kuvii isot leimat, ku ärsyttää niiden löytämine jostai naperoiden sivuilta -.- Jeps, en oo kans keksiny mitää kivaa esim. tassunjälkee ja nimeeni tai jottai, millä kuvat sais suojattua. Mut lienee toi blogin ossa tossa päällä aika selkee rajote kopioida kuvia :D

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.