25.2.2013

Netti kaput

Päivitykset etenee vasta kun saan netin kuntoon. En suosittele Saunalahtea... 8. päivä ilman nettiä.

Nonih, pikainen visiitti DNA:n liikkeeseen ja eiku kotia asentamaan uutta nettiä, ja hyvin toimii. Halvempi ja selkeesti nopeempi mitä Saunalahti koskaan oli. Alkuun tämäki tökki ja katko koko ajan mut lähtihä se tulille ku vähä aikaa maltto ja sääti. Pahoitteluni jo etukäteen tulevasta, tulee melko sekava päivitys kaikesta siitä, mitä tässä viime aikoina on tapahtunut. Laitoin paperille ylös vähän väliä kaikkea, mistä pitää täällä raportoida, ettei ainakaan mitään unohdu. Kuvien kautta ehkä mukavinta kertoa näitä tapahtumia taas. Kuvat on pieniä tällä kertaa, ettei teksti hukkuisi aivan totaalisesti kuvien sekaan.

 Noh, me on noudettu ahkerasti aamun posteja...


Mässätty laskiaispullaa ja kaakaota kermavaahdolla...
Cara on opiskellu muutaki ku tokoa...
Kiksu on ollu nii olevinaa (Kulmakunnan Kovin Mimmi)...
Riekuttu Unnan kans aika laittomasti...
Oltu nii yhtä laumaa kui olla ja voi...
Riekutettu omistajaa joka on kärsiny nettikatkon
takia hermoromahduksen jos toisenkin...
Oltu vähä mustasukkasta asiasta jos toisestaki...
Näytetty idiooteilta...
Hämätty äiskä ottamaa sykkysii...
Kyllästytty ja hypätty pois kyydistä ennen aikojaan suicide-hypyllä...
Käristetty muutaki ku hermoja...
Alotettu kaiken tämän kukkuraks juoksuja...
Sairasteltu hellyydenkipeyksiä...
Mussuteltu matolääkettä...
Ja eikä tässä vielä kaikki. Tämän lisäksi koirat on löytäny uuden harrastuksen. Naapurin piha näkyy ikkunasta, ja tohon pihaan on muuttanu 3 oravaa. Ne (oravat) loikkii aamusta iltaan oksilla, ja nuo pikkueliöihin sekaantujat kattoo kuolaten, täristen ja inisten nenä lytyssä ikkunaa vasten pikkuotusten menoa. Ihan tyhmän näköstä. Ei nuo vissiin koskaan kyllästy oraviin, aina yhtä kivat kiksit saavat ku näkkeevät oravan.

Toinen asia sarjassamme typerät uudet harrastukset: Koirat ovat löytäneet sen riemun, kun kevät alkaa tulla ja tien varsilta löytyy lumipalloja. Etenkin Cara kulettaa lenksujen aikana melkoisen määrän lumipalloja mukanaan toisinaan jopa kämppään saakka. Eikä missään maha- ja tassukarvoissa, vaan ihan suussaan. Mukavan meheviä pakokaasu-hiekka-mix lumipalloja, joita ois niin kiva syödä, mutta massu ei ois asiasta samaa mieltä. Eikä äiskä siivotessaan sitä ihteesä seiniltä ja katoista, kodin tekstiileistä puhumattakaan... 

Vielä sarjassamme idiooteista idiooteimmat uudet harrastukset: Valitaan lenkiltä randomilla joku ihminen johon ihastutaan niin, että halutaan välttämättä päästä tämän ihmisen luokse. Hännät heiluu ja tassut lyö kipinää talven alta pilkistelevään asvalttiin. En ymmärrä, että mistä ihmeestä ne aina valikoi jonkun ihmisen jonka luokse ne tahtos väen vängällä päästä. 

Viime viikon tokosta en muista mitään, turha kysyä. Vissiin ihan hyvin meni.

Käytiin tuossa viime vkl eväsretkellä Vimpelissä J:n kanssa, koirat sai olla irti ja tähyillä hiihtäjiä. Oli kivaa joo.

Sitte oltii vielä yö minu kaverilla baari-illan päätteeks, koirat oli tosi fiksusti siellä ja seuraavana päivänä mentiin kotiin vasta 5 aikaan ja aika lujaa, koska tajusin että saunavuoro menee ohi jos hidastellaan hirveesti. Kerettiin hyvin, ja tulipahan hölkättyä viimesetki krapulanrippeet pois.

Itestäni sen verran että istun tässä mätävarpaana, koulussa päivät pitenee sitä mukaa kuin päivätkin pitenee kevään tullessa. 10h koulupäivät minulle ja 11h päivät koirille eivät aina tunnu kivalta ajatukselta, mutta minkäs teet kun lääkärinluennot on ilta kuuteen saakka ja aattelin valmistua tästä koulusta koirista huolimatta.

Koirapuistoonkin eksyttiin joku valoisa, keväinen vkl kameran kanssa, siitä erillinen postaus kunhan saan kuvat kässättyy.. videoki pitäs koota ku on uutta pätkää tullu kuvattua millon missäkin. Mutta ompaha ees vähä päivittyneempi olo tämän postauksen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.