1.2.2013

Nuutto on yväää, nakanoonikin on yväää

Töhökki
Hönökki
Tänään ois tarkoituksena käydä viimein pidemmällä lenkillä tyttöjen kanssa ku oon iteki takas kuvioissa. Ainut että tänä aamuna herättyäni toinen korva on ollu lukossa. Autojen äänet kuuluu kauheena pauhuntana ja muutenkin on aika veikee olo, mutta eihän se mitään lenkkeilyä estä, toisin kuin kuumeilu esti. Käytiin me toissapänä armottomas lumimyrskys koirapuistossa, kotiin tullessa näytin turpaansaaneelta ku ripsarit saatto vähä olla levinny ku vaakasuoraan sato pieniä neuloja suoraan silmiin..

On muuten jännä huomata, miten monelle muulle tulee aina samasta aiheesta postaus mitä ite vasta postaa.. uskon kyllä että pitkälti samat "Koirani päivä kuvina" "Kokataan koiralle" "Lauman ruokinta" "Meijän varusteet" "Meijän harrastukset" jne aiheet pyörii ikuisesti tuhansissa koirablogeissa, mutta se että ne ilmestyy het seuraavana päivänä samalla ulkoasulla ja asettelulla väännettynä, ihmetyttää... Eivät minun postaukseni edes ole niin ihkuja, että niitä kannattaisi plagioida. Ite oon niin reilunrehti ja kiva ihminen että olen copyorja, ja niin kuin oikeassa maailmassakin pitää itseään suojella rikossyytteiltä, kirjaan itse aina tarkasti jos jostakin olen kuvia ottanut tai jos en niitä itse ole ottanut. Opinnot, joita suoritan, katkeavat pahimmillaan siihen jos ei "muisteta" mainita lähteitä. Ei ne aina muistu arkielämässä eikä oikein mene minultakaan, mutta tarkoitus on aina että annan kunniaa hänelle joka antoi minulle vaikkapa aiheen postata jostakin tmv. Koska se on aina itelleki kiva jos saa maininnan toisessa blogissa.


Njaa mitähä muuta kummaisaa elämiseen kuuluu.
Tänään vapaapäivä koska herääminen tuntui liiallisen nukkumisen takia ylivoimaiselta, ja kun tunnit eivät olleet pakollisia, niiin..

Mukavampi katella Simpsoneita kotiluolassa ja naksutella koiria juustolla palkiten jostain typerästä tempusta. Siitä tulikin mieleeni, että Aurora osaa myös hypätä nyt syliin... Kolme neljästä siis. Sani taitaa jo olla turhan tuhti moiseen temppuun, eikä sitä sais koskaan irtaantumaan maasta tarpeeksi, höhö. Voi Tani.

Vasemmalla joku luentojen aikaan kyhhäelty tekele. Minulla on kuulema synkkiä ajatuksia kun piirtelen moisia. Minulta jo kysyttiin, mitä tuo kuski kantaa kourassaan, ja se on säkki johon se kerää ihmisiä. No, minullepa naurettiin luennolla 5 minuuttia suoraa huutonaurua sen takia, mutta se ihan oikeasti on sellainen säkki.
PS. Tää korva tuntuu niiiin häröltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.