18.3.2014

Koodailua


Uusimmalle lukijalle (195.) tervetulon toivotukset. Enää v i i s i. 
Minä ku tykkään kaikkea pientä turhaa tänne koodailla joskus harvoin kun siinä onnistun, niin mitäpä mieltä otsikkokuvasta? Liian iso, liian pieni? Turha, sekava?

Perusteluna sen olemassaololle se, että nyt pitäisi erottaa selkeämmin kun postaus vaihtuu. En tykkää pitää otsikkofonttia kovin hehtaarisena, joten visuaalisena olentona päädyin kuvavaihtoehtoon. Ja satuin vielä löytämään, kuinka tällaisen saa aikaiseksi. Neljää paimenta en siihen laittanut, se olisi voinut näyttää jo turhankin kiintoisalta. Kommentointikenttään koodi iskee kuvaa myös peräti kaksin kappalein, mikä ihteäni vielä riepoo suuresti. Yritän selvittää paremmalla ajalla, miten koodin saisi koskemaan vain yhtä otsikkoa eikä kaikkia mahdollisia kommenttikenttä mukaan lukien. Vapauttaa sanan teille. Kiitos kun vaivauduit kommentoimaan.

Myöhemmin muovasin uudet kuvalinkkien kuvat koirille, entiset kuvat eivät enää miellyttäneet.

6 kommenttia:

 1. Minusta toi otsikkokuva on hyvän kokoinen ja selkeä, sekä tuo todella kivan lisän blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18.3.14

  Hieno on! Saanks kysyy et miten oot saanu tommosia kiekuroita tonne kuvalinkkien taa? Itella käytössä gimp ja tahtoisin siihen kans tommosii brusheiksko nuita sanotaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinde ja Ano! Kiekurat kuvien taakse on tehty niin, että kiekurabrush on liitetty valkealle taustalle, jonka jälkeen olen liittänyt .gif tai .png-muotoisen haluamani kuvan kiekuroiden päälle. Lopuksi olen poistanut taustan koko kuvasta, jolloin tuloksena .gif tai .png -muotoinen taustaton kuva. Tämä onnistuu erittäin helposti mm. Photofiltrellä.

   Poista
 3. Aivan bueno mahtavat, teetkö mullekin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan voisin tehdäkin, mutta koodata en taida jaksaa, oli meinaan melkoinen säädettävä :D

   Poista
 4. Tuohan on suloinen! Mua ei ainakaan yhtään haittaa, että se toistuu mm. kommenttien otsikossa :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.