1.3.2014

Mölliagility Kajaani


Skabattiin tänään agihistoriamme toiset (epäviralliset) kisat. Tavoitteena oli hakea kisakokemusta ja tehdä nollarata, ja tavoitteemme ainakin täyttyivät. Kisapaikalle pääsin koulusta ajoissa, aikalailla jo 14.00. Nelisen tuntia siellä venähti.

Caramel eteni tasaisen varmalla tyylillään vauhdilla 2,80m/s maaliin vieden voiton nollaradallaan. Kepeillä ei mitään ongelmaa, mikä yllätti todella positiivisesti. Cicaro malttoi hyvin lähdössä ja eteni varmasti ja nopeasti, mutta harmillisesti ilmeisesti ainoa (?) virhe tuli kepeillä, jotka ovat vielä Kiksun kohdalla keskeneräiset. Jouduin avustamaan sitä namilla, joten siitäpä se hylkyki sitte tuli, ja tämä oli tietoinen ratkaisu ku halusin että kepit mennään joka tapauksessa eikä niitä vain ohiteta. Jospa me saatais Kiksullekin kepit pian kuntoon!

Kumpikin odotti autossa omaa vuoroaan kiltisti, ja käytös kisapaikalla oli muutenkin hyvää. Kylläpä oli siisti tunne olla ensimmäistä kertaa ykköspalkinnoilla agilityssä, vaikka pienet kilpailut olivatkin ja koirakoita medi1-luokassa oli vain 5. Kaksi sijoittui, ja Cara oli vain 1,13s nopeampi kuin tämä toinen nollan tehnyt. Muut 3 saivat hylyn.

Palkinnoilla.
Caran rata.
Cican rata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.