15.3.2014

No seliseli

Viikon tauko bloggailusta. Kiirettä pitänny koulun osalta; saman viikon loppupuoliskolle pari tenttiä ja esityksiä niin eipä paljon turhia istuskella näytön ääressä. Ensi viikko on vapaata maanantaita lukuun ottamatta, vaikka opinnäytetyötä tehdessä taitaa siitäkin oma aikansa kulua. Fiksailin eilen taas blogia, tein uuden kuvalinkin Paimenpajaan. Oli hassua suositella omaa sivuaan Suosittelemme-kohdassa. Kuvalinkkirivi on jo aika pitkä, mutta toivottavasti se vielä menettelee. Se on alkanut hieman häiritsemään itseäni, myönnetään, kun olen perfektionisti tällasten asetteluasioiden suhteen.

Any case, Tuukka Tukaani kuoli 13.3. Caralla on suruaika meneillään, vaikka se piilottaa tunteensa aika hyvin. Eräs kaunis keväinen aamu hörpin aamukaakaotani ja Koopi toi siinä Tuukan minulle hirvistynyt riemuilme aamurähmäpärställään. Nappasin Tukaania pääpuolesta, ja Koopi kiskaisi varovasti - RAKS. Muutama hermoheikko hörähdys Caran tuijottaessa villiintyneenä - ja selitin Koopille mitä tapahtui. Toisaalta, nyt on kaksin verroin Tukaania...

Harrastukset ovat jääneet iljettävän vähiin, emme nääsnääs ole käyneet tällä viikolla ollenkaan tottistelemassa emmekä liitämässä, mikä ehkä on ihan hyväkin näin ahkeran treenailun lomassa. Saatamme huomenna käväistä kokeilemassa, millaisia irtoamistreenejä keksimme. Käymme huomenna myös miittaamassa uuden koirakon. Kuvasin bai te vei agivideoita uudella kameralla, ja kokoan niistä parhaillaan videota, jonka julkaisen sen valmistuttua. Ongelmana on sopivan musiikin löytäminen.

Puolikkaan shetlannin suojeluskoira.
Ilmoitusluontoisista asioista vielä mainittakoon se, että Hampuusi juoksee, aika tarkalleen oli 6 kuukautta viime juoksuista, joten osasin asiaa odotella. Nyssit on lenkit yhtä nykäystä ku Kipa merkkailee koko ajan joka paikkaan. Koirapoikaraasut...

Käytiin hei ulkoilualueella, Vimpelissä, eilen suippokärsien eli Moonan ja Sissin kanssa pitkästä aikaa. Tänään kävimme Vimpelissä yssiksemme, ja kokonaispituutta lenkille kertyi melkein kaksi tuntia. Omatunto kolkuttaa ku tämän loppuviikon aikaan tuli koirille ihan liian vähän liikuntaa, ku melkein heti koulusta päästyäni piti aina alkaa raivokas tenttiin valmistautuminen. Aikataulut eivät joko toteutuneet tai sitten olin suunnitellut ne totaalisen väärin - siitä sitten kärsii jokainen osapuoli.

Muistakaas hei osallistua kuvakilpailuun! Nyt on vissiin joku 3 ilmoittautunut. Moon täällä iha kikseissä ku 200. lukijan raja häämöttää, jospa se tänä vuonna tulisi täyteen. Mitähän sen kunniaksi keksisi? Ei ainakaan ohiteta ihan olan kohautuksella.


Huonoina uutisina kerron sen, että koirien silmätarkastus peruuntuu Helsinki-reissun takia. En mitenkään kerkeä siihen lauantaina. Voi ku se ei ois siirtyny lauantaille vaan ois pysyny sunnuntailla ni ois viimein saatu tuo silmätarkkiasia hoidettua. Pitänee varata kesälle tarkkiaika yksityiseltä, vaikka tulee kalliimmaksi ku joukkotarkki - tai sitte venaillaan joukkotarkkia.

Oraviaki on tarkkailtu - kevään merkki.

Kikki-Hiiri

HHC:n grillikananamia. Nyt. Heti.

Päivän lennokkain otos. Kiksun takajalka näyttää vammautuneelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.