9.11.2014

Keli nimeltä blue merle


Hyvää Isänpäivää Rocky-iskälle! Toivoo Caramel, Cicaro ja Aurora.

Minäpä olin ahkerana haku-kokeessa lauantaina. Vaikka pakkasta oli tuskin ollenkaan, aloillaan oleilu laittoi pienen ihmisen ihan palelemaan. En ollut aikaisemmin nähnyt hakukoetta, joten lähdin talkoilemaan ihan mielenkiinnosta - ja talkoolaisista oli toki kovasti pulaa, niin mikäs siinä vapaapäivänä pyörähtää kävelymatkan päässä kokeessa talkoilemassa.

Lauantaina pidettiin SIH-iltama parhaimmista parhaimman toverini kanssa. Koda-wss oli mukana ottamassa vastaan yhen pikkumustan ja isonharmaan mielistelypommituksen. Ainiin, SIH = Syö Itsesi Hengiltä.


Tunnuntaina oli ihan blue merle keli. En useinkaan ole nauranut itselleni ääneen metsässä ollessani, mutta kun tänään olimme niemessä lenkillä ja pidin koiria hetken irti, kadotin Caran. Huusin blue merlen väristä elikkoani metsästä ja suuriharmaa liikahti vajaan 3 metrin päässä minusta, jolloin tunsin itseni erityisen tyhmäksi ihmiseksi. Aikamoinen suojaväri! Kävelytietkin ovat aivan mustanharmaanvalkean sävyisiä, joten onneksi kävelytiellä suuriharmaa on hihnassa, tai hukkaisin sen ihan välittömästi.

Samoura samoilemassa <3
Sikaron outo lipominen on loppunut - eikä se ole edes oksentanut. Tuskin saan koskaan tietää, mikä pikkumustan sisuksia sil viisiin ärsytteli. Uskalsin tänään jopa antaa tytöille suuret hirvenluut, joita ne kalusivat pihalla hihnassa kiinni ollessaan tunnin verran. Ei ehkä iltaisten treenien kannalta niinkään viisasta täyttää koirien mahoja jo valmiiksi, mutta jospa ne jaksavat illalla jotakin vähän treeneissä touhuta. Ei mitään tietoa, mitä teemme tänään, mutta jotakin rallyn, tokon tai agilityn tapaista.

Pientä päivitystä tehty, eli lisätty Yhteistyö-kuvalinkki vasemmalle gadgetteihin.

1 kommentti:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.