5.11.2014

Testaajapaimenia


Saimme testattavaksi sekä itsellemme että koiraystävillemme jälleen tuotteita Hau-Hau Championilta. Tällä erää testaamme HHC Training snackseja ja HHC Dental Sticksejä. Tuotteiden testipostaukset ilmestyvät blogiin hieman myöhemmin. Enpä arvannut postiin bussimatkalaisena mennessäni että vastassa olisi peräti 10kg laatikko. Olin varautunut että paketti on korkeintaan muutaman kilon painoinen. Sitaisin paketin ympärille kantonarut ja raahasin paketin bussiin saaden kuskilta naurahtavan kommentin jättilaatikostani. No, nytpähän on mitä testata, ja mitä jakaa tovereille! 

Meinasin viedä tuotteita testattavaksi puuharyhmäläisille, siis sinne koiraharrastusryhmään jossa olemme mukana likkojen kanssa. Siellä riittää varmasti innokkaita testaajia tuotteille. Kiitos taas Hau-Hau Championille mieluisasta syksyn ylläristä! Aikaisemmin saamamme pipo on ollut kovassa edustuksessa melkeinpä joka lenkillä ja koiratapahtumassa. Miten niin olen villinä trikoopipoihin, vieläpä koira-aiheisiin sellaisiin.Käväisimme maanantaina Puuhiksessa vähän aikaa nyt oltuamme ensimmäistä kertaa  ryhmälenkillä kaupungilla. Lenkille osallistui yhteensä 9 koiraa ja 8 ihmistä - eli minä olin ainoa jolla oli kaksi otusta hihnan päässä. Lenkki sujui toisilleen suunnilleen tuntemattomien koirien osalta erittäin hyvin, ja kaupungin läpi vilistäessään koiralauma keräsi vinhasti ihmetystä. Toivottavasti pääsemme pian uudelleen ryhmälenkille. Onhan nuo tommoset messevää ja tervetullutta vaihtelua ainaisiin samoihin yksin kuljettuihin lenkkipolkuihimme.

Cicaro on omituinen. Kotiin töistä tultuani kohtasin matolla oksennukset. Melko kosteat, ehkä 2-3 tuntia aamuruuasta oksennetut, aavistuksen karvaa sisältävät, tummahkot oksennukset. Koirat söivät illalla n. 20 cm mittaiset hirven jäiset, lihaisat kylkiluut. Aamulla ne söivät hiukan hirvenlihaa.

Käväistiin samantien heti kun sain purjot siivottua matolta, pienellä lenkillä. Kiksu ryntäili ruohonsyöntiin melkein vetämällä monta kertaa lenkin aikana. Pelkäsin jo vaikka mitä suolitukoksesta aina suolen lävistäneeseen tai ruokatorveen kiilautuneeseen luunpalaseen, ja kämpillä tutkin koiran suun läpikotaisin taskulampun avulla. Hampaat, kielen joka pinnan, nielun, ikenet sekä hampaiden sisä- että ulkopinnat. Missään ei näkynyt merkkiäkään mistään epämääräisestä. Tunnustelin myös koiran mahan ja kaulan alueen, kuuntelin suoliäänet ja tarkkailin hengitystiheyttä. Ei mitään poikkeavaa. Massuki sillä pelaa ihan tavalliseen tapaan.

Ainoa oire nyt on että Kiksu kakisteli aiemmin pari kertaa ja nyt se lipeksii kieli ulkona monen monta kertaa, välillä taukoa pitäen ja kohta taas jatkaen. Tätä on nyt jatkunut muutaman tunnin. Koska koira ei vaikuta kipeältä eikä muutenkaan muutoin epänormaalilta, ja se syö ja juo normaalisti, tarkkailen sitä aamuun. Jos se edelleen aamulla lipeksii huuliaan eikä ole saanut oksennettua yön aikana, pitää miettiä jatkoja.

3 kommenttia:

 1. Miusta toi huulien nuoleminen tuo ekana mieleen närästyksen. Välillähän ne voi kovan närästyksen seurauksena oksentaa, mutta maha toimii normaalisti eikä ole löysällä tmv. Mutta tämä taisikin jo loppua, mutta jos sattuu tulemaan uudelleen niin olen kuullut että esimerkiksi ihmisten närästyslääke auttaa koirillekkin. En ole kyllä kokeillu joten varauksella tämäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Oirekuvan perusteella kuulostaa kyllä aivan närästykseltä. Kuten armoton nuoleskelu ja ruohonsyönti. Syynä ehkä se että saavat ruuan toisinaan just ennen nukkumaanmenoa, mikä aiheuttaa närästystä > tänä iltana ruoka aikaisemmin.

   Poista
  2. Toivottavasti on vain närästys, huomattavasti helpompaa hoitaa :) Ja joo toi ruohon syöminen on kyllä kans aika vahva merkki, vaikka eihän sitä varmaksi tiedä onko sitä. Hyvä jos oli vinkistä apua!

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.