12.8.2012

Aksaa ja karvaisia varkaita

Kiksu KIIPEEE.


Neiti AA seuraa.
Nonnih, vapaaviikonloppu meni hujauksessa ku olin itte Jyväskylässä. Kerkesin tänään vetästä alkuillasta aksatreenit lauman kanssa, ja mukavasti jakso koirat keskittyä, tällä kertaa erityiskiitos meni Auroralle, joka oli ihan s u p e r ! Nassikka tuppaa olemaa välillä vähä korvat muualla ja haahuilee jossaki ku pitäs olla treenaamassa, mut tänään se oli hyvässä vireessä, herkästi motivoituneena. Aurora on kohta 8kk, joten otettiin vähä harjotushyppyjä, jotta jäis ees vähä muistiin, miten hypätään. Ensin meinas takajalat mennä ihan miten sattuu, mutta muutaman hypyn jälkeen koivet hoiti homman kotiin. Ihan pientä estettä loikittiin, mukava miten Aurora hyppäs monta hyppyä selkä pyöreänä, käytti ihteesä varmaan paremmin ku C&C. Seuraamistaki harjoteltiin, ja sivulletuloa. Tolla pennulla on ihan uskomaton liike, se ei mielellään laukkaa, vaan venyttää ravia äärimmilleen.


Lauman kaikki pk-pannat. 4. 5. ja 6. on Jadelicious-
pantoja, loput omatekosia.
Jjep, ja neidithän repäs tossa muutama päivä sitte. Äiti oli tehny metsämansikka-mustikkapiirakan, jota vesi kielellä ois menty kohta maistelemaan siskon kans, ku äiti rääkyy alakerrassa että koirat on syöny tortun... Se oli vain hetken pöydällä, ja nyt kakkukupu oli lattialla, matonnurkassa rypäs kermaisia, imeskeltyjä marjoja, kakku kateissa. Ei muutaku lauma arestiin pukkariin loppuillaks... Caramel on tavoitettu monta kertaa pöydältä seikkailemasta, joten syyttävä sormi osoittaa kyllä sitä tuossaki tapauksessa. Sain sit vinkin et kannattaa säikäyttää koirat ruuanvarastelusta niin että sitoo makkaraan jotaki rämisevää narulla.

Tein niin, sidoin makkaraan pari tyhjää tölkkiä, ja laitoin 3 nassikkaa yläkertaan ja kameran videoimaan niiden touhuja, odotellen alakerrassa millon rymisee. Sijoitin makkaran aivan pakastimen reunalle, jotta koirat näkee ja haistaa makkaran. Odottelin jonkun 5 minuuttia, menin katsomaan ja siellä se makkara nökötti edelleen pakkasen reunalla. Uskomatonta, etteivät olleet koskeneet, kun niin kiehnäsivät alkuun siinä ympärillä. Pitänee ottaa joskus uusiks ja odottaa puoli tuntia.

Ansa, joka ei toiminut.

1 kommentti:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.