9.8.2012

Haaste

Miksi tämä taas värjäsi taustan valkeaksi. MIKSIMIKSIMIKSI. Koska kopioin tekstin toisaalta. Niinnn...
OMG oon niiiiin nero, muuttelin vähä html-koodistoja ni nyt tää on taas normaaallll!

Haaste tuli Treeniduon blogista, kiitos siitä! Haasteen ideana on, että haasteen saajan pitää vastata viiteen kysymykseen, jotka haastaja on keksinyt. Haaste pitää lähettää viidelle eteenpäin ja keksiä viisi uutta kysymystä. 


Seuraaville kysymykset ovat nämä:
1. Oletko enemmän rotupi- vai seropi-ihminen? 
2. Toivotko koskaan että koirasi olisi edelleen pikkupentu?
3. Jos saisit tällä hetkellä päättää minkä uuden lemmikin ottaisit itsellesi, mikä se olisi?
4. Mikä on ollut mieleenpainuvin moka jonka olet koirasi kanssa joskus tehnyt?
5. Mikä koiraharrastus on eniten sinun mieleesi?

1. Seropi-ihminen, ehdottomasti. Rotukoirien jalostus on menny monessa rodussa puihin, ja rotupit on jotenkin niin... ennalta-arvattavia. Ehkä siksi pidänkin rotukoirista just shelteistä ja ausseista, koska niiden väritys voi olla tosi vaihteleva ja erilainen, eikä aina samanlainen niinku joissakin roduissa. Luonne on toki aika arvattava niissäki mut toisaalt, se on vaan ihan hyvä asia. Seropeissa ei tuu samanlaista koiraa vastaan, ei ainakaan kovin herkästi.


2. En toivo. Oon saanu kiintiön täyteen koiranpennuista vähäks aikaa ku Sanilla oli nassikat, (mikä oli onnen aikaa, ei sillä) ja ku omat nassikat oli 9kk ikäisiä, tuli Aurora, joten täs on yli vuoden ollu elämä yhtä koiranpentua, että alkaa jo riittää hetkeks. Nyt saa nauttia viimein aikuismaisista koirista, tai siihen suuntaan ainaki ollaan jo monessa suhteessa menossa.


3. Hmh, en ottaisi tällä hetkellä mitään eläintä, koska haluan keskittyä Kiksuun ja Karskiin kybäl, mutta toisessa elämäntilanteessa ottaisin rottia ja rakentelisin niille superison häkin ja sinne kaikenlaista kivaa virikettä. Ja tietysti joskus ku asun omakotitalos maalla, otan hevosia. Ja pari kissaa. Ja... niin.


4. Tjaa-a, entinen koira ehdollistui siihen että hihna on huono juttu, koska se laitettiin hihnalla kiinni esmes sohvanjalkaan, jos se teki jotakin pahaa. Tiedän, outoa koulutusta, mutta siihen aikaan ny ei muutenkaa täs perhees koirista oikei mtn tiedetty. Ei oikein tule mieleen kummempia mokia. Paitsi se ku melkei myöhästyttiin kehästä eräis mätsäreis ku kehäaikoja oli aikaistettu hemmetisti sil aikaa ku kävästiin syömäs.


5. Agility. Se on aina kiinnostanu valtavasti, se tuntuu tosi kivalta lajilta, jossa saa iteki juosta ja rasittaa ihteesä fyysisesti. Ja se tunne ku saa koiran suorittamaan esteen niinku ite haluaa. Viel ollaan aivan alussa täs unelmieni lajis naperoitten kans, mut jospa päästäs kunnon agilityn makuun kurssilla syksyllä.


Kysymykset seuraaville:

1. Mikä oli ensimmäinen koirakontaktisi elämässäsi?
2. Mikä on negatiivisin muistosi koiriin liittyen?
3. Mitä koulutustekniikkaa kannatat, mitä et?
4. Missä sinun tulisi parantaa omaa käytöstäsi/tekotapaasi koirien koulutukseen/käsittelyyn liittyen?
5. Mikä on tärkein asia, jonka koirat ovat sinulle antaneet/opettaneet?

Haaste menee seuraaviin blogeihin: Tassujen alla, Hännättömän & hännällisten elämää, Viivi & Vikke, Hetawagirl, Hurttateam

1 kommentti:

  1. Vastailinpas tähän, silmät kierossa tosin *ai miten niin väsyttää.. Ai saako jo mennä nukkumaankin?* :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.