4.8.2012

zzZZ

Karski täydessä unessa.
Täällä on aika väsynyttä porukkaa, ku lauma kävi tänään taas uiskentelemassa. Aurora on opettanu Caran hyppäämään veteen, ja nyt ne kumpiki loikkii kilpaa pitkin rantaa keppien perään, kunnes on jo niin syvää että on pakko uida :D Huvittavan näkösiä ku tuuppivat toisiaan järvessä ku kisailevat kepistä niin tosissaan. Yleensä tuovat sitte yhessä kepin rantaan rinnakkain uiden. Pitäs videota lisäillä tännekki joskus. Pääsivät sit viel toiselle lenksulle ku muori kävi rannas keräilemäs tuohia. Olivat kuulema suuresti apuna ku kiikuttivat tuohia pitkin poikin :DD:D yllätys sinänsä.

Iltasel viel treenailin Haitsun ja Karuskin kans aksaa. Ihan perusjuttuja, rataa ja ohjausharjoitusta. Aa-este on kummankin suosikki, sinne pitäs aina päästä. Kara ennakoi kovasti, meinaa männä ite esteitä ohimennen ja jos sattuu sopivasti hollille ni menee ne esteet. En vaan huomioi otusta jos suorittaa omatoimisesti. Mut taas mukavan motivoituneita otuksia olivat kummatki, hyvin tulivat sivulle aina ja olivat niin kuuliaista neitiä että.
Miellyttävä nukkumisasento.
Karskilla on ny karvanpudotuskausi. Sen häntä on sellane ku Kiksulla oli muutama kuukaus takaperin, ihan nikamarottahäntä. Vain pitkät peitinkarvat jälellä harvakseltaan, ja alusvilla puuttuu kokonaan :') Hirvee tarrata kii tost hännäst ku se on noin ohkanen, tottunu sellaseen hirmupuuhkaan. No, kasvaa se taas takasi, joskus.
Retkuliina pahimmillaan.
Aujoojan kans en oo ny treenannu mitään. Saa sisko sen kans jtn keksiä jos halajaa, hänen koirahan tuo on. Keskityn ny noihi omiin nassikoihin lähinnä, ja Aan kans satunnaisesti tokoilen ja aksan alkeita ilman hyppyjä kans välillä harjoitellaan.

Kiksu rellotti selällään pöydän alla, joten en edes yrittäny saada siitä järkevää kuvaa tänään.. :D:D
Siinä ne ny loikkii järveen, laatuvideo luuril.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.