26.8.2012

Heippa, Aujooja


Aurora lähti nyt siskolleni asumaan, etelänkoiraks. Mulla oli taas vapaa vkl, joten vietiin Mantin kans Aurora siskolle Hollolaan, Lahteen. Aurora matkasi junassa taas tosi kiltisti, lemmikkivaunussa oli 3 muuta koiraa, ja Aurora sai tehdä tuttavuutta 3kk ikäisen kleinipennun kanssa.

Aurora oli kummastunut ja peloissaan kaupungin vilinästä, koska vietti kesän maalla Savossa tutun lauman keskellä. Kaikki pelotti. Ihmiset, äänet, toiset koirat, tumma nuotiopuu maassa. Aa on arahko luonteeltaan, mutta varmasti tottuu taas kaupunkiin, olihan se mun matkassa ensimmäiset kuukautensa kaupungissa Kajaanissa aikoinaan, eikä se enää pelännyt siellä myöhemmin, vaikka alkuun sillonki oli kauhuissaan ihan kaikesta. Neiti kuitenkin ui ja teki uimaloikkia hirmu reippaasti ku käytiin tsekkaamas yks laituripleissi.

Ihan uintikelposta se vesi oli etelämmässäkin! :'3
Nyt ei tule Aurorasta uusia päivityksiä pitkään aikaan, ehkä jouluna näen sitä seuraavan kerran. Kuvia Lahden reissusta lisäilen myöhemmin lisää, tuli hyviä otoksia paljon. Aurorahan on siis alun alkujaan hankittu siskon koiraksi, jotta saan ite pitää Cicaron ja Caramelin, koska en halua niitä erottaa toisistaan. Auroraa ei myyty tmv vaan se on edelleen samoissa käsissä ku ennenki, mut siskon saatua muuttohässäkät valmiiksi, on hänen nyt hyvä huolehtia koirastaan. Minä vain kasvatin Auroraa puolivuotiaaksi, ja kesän ajanhan se meni perheemme keskuudessa kaikkien koirana, siirtyen nyt sitte kokonaan siskolle hänen muutettuaan kotoa pois. Ite lähen takas Kajaaniin Cicun ja Caran kans 30.8, jolloin tilanne koirien kannalta on juuri se mitä odotinkin, eli vain Sani kotona, muut maailmalla minulla ja siskolla.


<3
Aivan upeat lenkkipolut oli siskon kämpän seudulla, ja ihan vieressä on valtava hiekkakenttä, jossa ainaki ite treenaisin tokoa 24/7 :DD Kelpaa siellä Pikku-Aan tepsutella. On se kyllä valloittava otus kaiken kaikkiaan, ja meijän epäonnisesta ankanpoikasesta kuoriutui oikein kaunis seropineiti. Turkki kasvaa viikko viikolta komeammaksi, ja Aurora on mukavan sopusuhtainen koira ja omaa vieläpä sellaiset liikkeet, joita ei joka koiralta löydy. Kaunis pakkaus, toivottavasti ens kesänä vien sitä mätsärikehässä.

Illalla 26.8. ja aamulla 27.8 tunnelmia lauman pienentymisen jälkeen Facebookista suoraan kopioituna... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.