27.8.2012

Gurmeeruokaa tassuille

Noneeh, käytiin aamusella katiskalla lenksulla ja nostin sieltä ravun. Hysteerisenä soitin muorille, että mitä tälle pittää tehä, pitääks tää heittää takas järveen vai voiko koiralle antaa keitettyä rapua. Koetin Googlailla mut aiheesta ei löytyny yhtikäs mitään tietoa, joten päätin että ei nuo yhteen rapuun kuole.
Kannoin otuksen kotia tikun päässä, ja pitkän sellaisen, koska mua ällötti moinen nilviäinen suunnattomasti ja oisin saanu varmaan halvauksen jos se ois ollu lähelläkään mua missään vaiheessa sen kotiinkuljettamisen aikana.
Kotona rapu oli jo hieman apaattinen, ja heitettiin se sitte kiehuvaan veteen, eikä menny ku 10 sekuntia, niin se alkoi jo olla aika punakka väriltään. Keittelin rapua about 5min, ja nostin sen jäähtymään hanan alle.
En todellakaan ollut ennen laittanut rapua, joten sain hetken tutkailla ja käännellä rapua, että sain vihiä siitä, mistä se pitää aukaista. (Halusin säilyttää ravun suhteellisen ehjänä, koska koetan kuivattaa sen koristeeksi :'D) Ja aukaisinkin ravun mahapuolelta sekä katkaisin sen pyrstön ja keskivartalon nikaman kohdalta, jotta sain sen kaavittua tyhjäksi. Saksen irrotin, ja kaavin senkin tyhjäksi. Lihaa se sisälsi hyvin vähän.Jeh, valmista. Keitin riisiä ja ohrasuurimoita juustoliemessä, ja sekoitin ravun sekaan saaden aikaan juusto-rapurisoton. Melkosta gürmeeta, sanoisin? ;D Vähän lauma kummasteli uutta makua, mutta Sani putsasi kipot aika tehokkaasti, kun C&C nirsoilivat.

1 kommentti:

  1. ei hemmetti sun kanssa :DDD tuo pöperö ois kelvannu mullekki :'D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.