18.8.2012

Pudum tsss

(Psst... Mitä mieltä uudesta bannerista?)

Jaahans, mitäs meille taas kuuluukaan. Punkkiaineet ei enää vaikuta, vaikutusaika loppunu. Uutta ei enää laiteta, koska syksy. Tänään tosin käväs mielessä, jos raaskis törsää, koska seuraava kuva:
Vieläkö vähä isompana haluatte tämän punkkikuvan?? :)))
Grrr... siitä vuan suukkia kohen. Hain tnn hauen katiskasta taas laumalle, muori keitteli sen, nii saavat huomenissa nassuttaa kalaa. Tuunailin äsken uutta banneria. Siitä tulee aika nasta, toivoisin.
Mihis mää mahun..........
Raivailtiin tnn perheporukalla rantsuu, ja koirat sai olla yli tunnin läträämässä järvessä ja metiköissä. Mentiin rantsuun lainapakulla, siellä kivasti takankontissa lauman kans matkustin ku muut ajeli kuoppasta rantatietä. Korjattiin siinä samalla mei reikänen vene ja käytii koeajaa se lauman kans :DD: Caramel ei tykkää ollenkaan, jos maa sen alla on epävakaa, joten se oli pakukyydin mun sylissä, ja veneessä se ei tienny missä olla, mut tottu yllättävän nopeesti ja katteli vaa reunojen ylite vettä. 

Mentiin sit salmen päähän, mikä ei oo ku 50m päässä mei venepaikasta, sellane matalikko, jossa kasvaa nii paljo erilaisia vesikasveja, et se seutu muuttuu varmaan pian suoksi. Koirat ku katto et siin matalikos vois jo kävellä ja siin oli jtn mätästäki ni Caramel ja Aurora pomppas pois veneestä, ja joutuivat sit polskimaan vesikasvien seassa ihteesä eteenpäin kunnes sain ne takas veneeseen. Ne sekotti sitä mutavellivettä niin pahoin, että ilmassa tuoksahti märännös... tuumasin veljelle et vissiin tullu Tervon hautuumaalla täyttä ni ovat vipanneet raatoja järvenpohjaan. Mmmm.. Koirat oli ihan rusehtavia, ja ne hais iha hirveeltä loppu venematkan, ja joutuivat käymään järvessä useempaan otteeseen polskimassa että olivat ees jotakuinkin puhtaita. Ainaki olevinaan. 

Eilen käytiin Manginniemes lauman kans Mantin ja Kodan kans, saatiin olla keskenämmä siel niemes vaikka sää oli hyvä. Yleesä siel o hyväl sääl muutaki porukkaa, mut ei ny. Koiruudet riekku ja ui taas tunnin tai kaks, ja sit mentiin Mantille kattomaan lehvaa ja iittaamaa jädee :3 Ja näkipä koko lauma yksitellen Mantin kissan, Smirren! Cara ois halunnu mielistellä ja pusutella Smirree, Auroralle Smirrukka oli tuttu juttu, eikä se oikein siitä välittäny. Sanin silmät pullistu ja sen ilme muuttu tyypilliseks p*rkele-ilmeeks ku näki kissan eikä päässy sen luokse. Cicsu sekos, alko häsläämää ja ois halunnu päästä tökkimää kissaa tassuilla päähän... 11 aikoihin lähettii kotia nukkumaan.

Mulla on vapaa vkl nyt, ja sisko muutti Hollolaan 16.8., mut Aurora menee sinne myöhemmin siskon matkaan. Loppuun vielä muutama kuva otusten arjesta...


Lisää kuvateksti
Sampero alko tiputtaa viimein talviturkkiaan! Wuuhuu. Nyt on taas mustia karvatuppoja joka puolella.
Ja koirat sai tnn vikat matolääkkeet.

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo uus bannu. Tykkäsin edellisestäkin, mutta tuo on paljon kivempi. :) ¨Voi ko kehtais itekki istua kuvanmuokkaus/piirto-ohjelmien kans muutaman tunnin niin sais Axunkin blogille jonkun kivan bannerin. :) Mitä ohjelmaa käytät? ja kui kaua käytät aikaa noihi?

  VastaaPoista
 2. Thänksistä! :3 Joo mä tyksin vaihella bannua aika usein, tympäännyn edelliseen niin pian. Käytän photofiltreä ja Gimppiä yhessä :D Jjaa yleesä jos kunnolla syventyy tekemää kunnon bannerin ni menee joku tunti.

  VastaaPoista
 3. Teillä ollaan samassa tilanteessa Sanin kans tuossa karvan vaihdossa :D Tarukin vasta nyt vaihtaa kesäkarvaansa ylleen, ja syksy tulossa :D
  Hieno tuo uus bannu, tää on mun mielest kivempi kuin se edellinen :3

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo uus banneri! :)
  Meillä ei ole koirissa ollut yhtäkään punkkia tänä kesänä, valkosipulia oon syöttänyt ja näemmä punkit pitäny loitolla. :)

  VastaaPoista
 5. emmää usko et moisen määrän punkkeja pitäs loitolla v-sipuli. Voisha sitä aina yrittää mut silti.

  VastaaPoista
 6. Meiltäkin löytyi seropista taas punkki, eli näemmä loppunut tököttien vaikutus. Olen miettinyt jos vielä laittaisi uuden satsin, koska meillä on yleensä punkkeja ihan lokakuun loppuun asti.. yh!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.