20.12.2014

3 vuotta Auroraa
Höpö 3 vuotta. "Mihin aika on mennyt" ... "Vastahan se haettiin" ja sen sellasta tavanomaista ihmetystä mitä eläimen vuosien täyttäminen saa omistajassa aikaan. Höpöttäjä on edelleen se sama superahne, superleikkisä laumannuorimmainen, ja paljon hyvää on tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Roora on kehittynyt ujoudestaan pois päin, vaikka huonojakin päiviä on toisinaan kun jokainen mummo ja postilaatikko saa kuulla kunniansa. Höpö on todellinen oma persoonansa, ja taatusti pohjolan ilmeikkäin koira.

Hassua, ettei laumassamme ole enää alle 3-vuotiaita koiria. Kaikki ovat nyt ainakin olevinaan aikuisia, viisaita koiria, ja kyllähän se heijastuukin käytöksen osalta tiettynä tasapainoisuutena.

Jännittävää seurata, kuinka laumadynamiikka tästä edelleen muuttuu ajan saatossa. Roo on jo aikoja sitten yrittänyt tuoda esille olevansa korkeammalla arvojärjestyksessä kuin Cica ja Cara, mutta tuota pientä eläintä on vain joskus niin vaikeaa lukea. Se toimii toisinaan juuri päinvastoin kuin koiran odottaisi toimivan. Vaikka se joskus on epävarma, niin toisinaan se on erittäin itsevarma päällepäsmäri joka parkkeeraa kuninkaallisen pyrstönsä muiden päälle kuin osoittaakseen omaa korkeuttaan muulle laumalle. Ota siitä sitten selvää.

Roo vietti synttäreitään kotikotona joululomaillen. Saavuin itse valmistujaisjuhlinnoista kotikotiin vasta iltapäivällä, ja Roo onkin saanut tasaiseen tahtiin extraherkkuja sankaruutensa vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.