13.12.2014

Erään torstain treenit

Yksinkertainen, mutta kehittävä rata.


Kaksi kuvaa samasta radasta eri tavoin merkittynä lukijapalautteen vuoksi. Kumpi on selkeämpi?

Ensinnäkin, rengas ja kepit. Cara meni renkaan sivusta jostain syystä useaan kertaan, Kiksulta näpäkkä rengas. Kepit hyvällä, nopealla temmolla kummaltakin koiralta. Mutkaputken jälkeen välistävetoa, jonka jälkeen putkeen lähetys mahdollisimman kaukaa ihan harjoituksen vuoksi. Tämän jälkeen hypylle, josta eteenlähetys ja takaaleikkaus. Huomaa ansaeste (rengas) hyppy numero 8 jälkeen.

Olemme käyneet treenien ohessa kahteenkin otteeseen yhteislenkeillä. Kävimme puuharyhmän kanssa yhteislenkillä viime viikonloppuna, ja tänään kävimme "Jouluisella yhteislenkillä", josta ilmoitettiin aikaisemmin Facebookissa. Kummallakin lenkillä koiria oli mukana kymmenkunta, ja oli mukava jaloitella välillä suuremmallakin porukalla sekä metsässä että keskustassa. Ennen jouluista koiralenkkiä käytiin likkojen kanssa kiertämässä niemi lumituiskussa, ja siltikin paimenilla riitti virtaa yhteislenkillä. Lumi saa paimenet aina riemastumaan, ja etenkin Caramel loikkelehti niemilenkillä kuin villivarsa, pomppien sinne tänne häntä pystyssä ja ajatukset riemuisina.

Laumanjohto valmistui muuten ensimmäiseen ammattiinsa, ja nyt on viikko vapaata tehdä ihan mitä tahansa. Siskoni tulee Hollolasta Auroran kanssa kämpilleni huomenna eli sunnuntaina, ja tarkoituksena on viimein kuvata Satun meille heittämä temppuhaaste ja tietysti pällätä paimennuorten kanssa pitkin pitäjiä. Siitä sitten kohti valmistujaisjuhlaa ja Joulun viettoa. Viimeiset treenit tutussa hallissamme ovat huomenna, ja ryhmämme hallipaikan muuttuessa treenailut ovat hiukan epävarmoja vuodenvaihteen ajan. Agilityryhmään kyttään paikkaa harva se päivä - tällä kertaa ei saa hakuaika mennä huti tai perustan oman agilityryhmän! Jospa saisin joskus tämän bloginkin näyttämään siltä miltä pitää, niin elämähän kulkisi ihan raiteillaan.

5 kommenttia:

 1. Takaaleikkaus on aika huono ohjausvalinta tuollaisessa kohdassa. Hidas. Parhaimmillaan se on 90 asteen kulmakohdissa. Persjättö olisi tuossa paras, koska siinä on niin suora linja ettei valssaamaan tarvitse ruveta ja ehtii kyllä oikein hyvin joko ensimmäiseen tai toiseen väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kun nyt asiaa ajattelee. :D Kiitos!

   Poista
 2. Anonyymi14.12.14

  Vasemmanpuoleinen mielestäni selkeämpi. Mitä tuossa oikenapuoleisessa tarkoittaa tuo keltainen tähti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos. Ehkä teen jatkossa vain numeroituja ratoja. :) Tähti on tähän saakka tarkoittanut ohjauspuolen vaihtoa.

   Poista
 3. http://i60.tinypic.com/21an5ed.jpg

  Leiska näyttää tolta täällä. Vaik blogi ei olis suurennettuna koko näytölle, vähintään alhaalla näkyy kaistale vaaleeta. + imo noi vaaleanpunaiset linkkitekstit näkyy tosi huonosti tässä sisältöosassa. Kiva väri sinänsä, ei vaan ihan toimi, joutuu siristelemään. Noi sivupalkin linkit ei sen sijaan ole yhtään hassummat (tosin mä en oo mikään drop shadow'n suurin ystävä, mut se onkin makuasia). :) Selvästi menty parempaan, ei täyteen ahdettu meno enää ollenkaan!

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.