22.12.2014

Paimen sen olla pitää


Nyt on väsynyttä juhlakansaa, nimittäin laumanjohto ja karvahirviö laumansa. Viime keskiviikosta saakka ollut taas semmosta vipellystä kolmen paikkakunnan välillä että ompa ihana huoahtaa hetkeksi joulunviettoon. Olen tosin taas töissä pari viikkoa, ja sen jälkeen pitäisi löytää lisää töitä. Nyt kun en enää ole opiskelija, olisi töiden löytyminen melko tärkeää. En halua olla työtön. Pienessä ressissä siis elellään tulevaisuuden suhteen, vaan eiköhän tämä tästä!

Koirat ottivat juhlavieraat vastaan pienellä innokkuudella, ja säästin muutamat sukkahousut käyttämällä suihkepulloa koirien rauhoittamiseksi. Koska annan lauman hyppiä itseäni vasten luvan kanssa, ne vissiin olettavat että hyppiminen vasten on aina ihan ookoo. Vaan eihän se ole.

Sain lahjaksi mm. mitä ihanimman paimenkoira-korun Kultajousesta! Ilmeisesti kyseessä on taittokorvista päätellen sheltti. Nyt minulla siis roikkuu aina matkassani suurempi tassu ja hiukan pienempi tassu sekä uutena ihanuutena tämä pieni hopeinen paimen, joka on uskomattoman tarkkaan veistelty. Tassut symboloivat Caran ja Cican tassuja ja paimenkoira symboloi minu rakkautta paimenia kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.