25.2.2014

Haastepäivä 1

AAMU

NAAMA
RUOKA
  
TÄRKEINTÄ

PÄIVÄ

HIUKSET

PÄIVÄN KUVA

ILTA

Oss livet idag. Jag gick på skolan och talade svenska två timmar. Lähin kotia ruokatauolle ja trimmasin koirille kuralovet tassuihin ja vetäsin koko tassunpohjat karvattomiksi. Toivoo nyt, ettei enää tule pakkasia vaan saas nähhä. Soitin myöhemmin toverille että emmää jaksa enää tulla takasi kouluun hyppyjen jälkeen ku koiratki vielä lenkittämäti, joten kävelimme toveria vastaan koirien kanssa upeassa keväisessä kelissä. Teimme meijä karvaluolassa ryhmätyötä (eli toveri teki tehtävää ja minä riehuin vetoleikkejä koirien kanssa ja istuin Kiksun kans ikkunassa tarkkailemassa oravia). Sitte syötiin ja syötiin vähä lisää.

Myöhemmin t
sippailtiin valoisan aikaan napit korvilla pihalle, laumanjohto on niiin kevätihminen! Must tulee Caramel keväisin, kaikki on nnngghiinanaa ja perhosia ja kukkia ja kaikkee ihanaa liikkuu mielessä ku saa vetää lenkeille kunnon lenkkivaatteet päälle eikä mitään toppavaatteita ja lenkkarit jauhaa hiekkaa kaduilla mmmmh. Käytiin pitkästä aikaa tarkastamassa Lehtikankaan koirapuisto, jossa riitti koiraa. Pari beagleä, vinttikoira, jonkin sortin mittelspitz ja minu likat. Kivan samankokosta porukkaa oli rakkikansa. Koirapuistoiltuamme hyvän aikaa tsipattiin kotia puolijuoksua, ja koirat laahas jälessä, vissii väsytti. Kotona armoton alustanpesu ja käväsin iteki suihkussa. Nyssit sipsupussi kouraan ettei vaa hikilenkillä kulutetut kalorit karkaa mihinkään, joku surkuhupaisa lehva pyörimään ja siinäpä se ilta kuluu. Illemmalti voisi tutustua tänään tulleeseen uusimpaan kouluopukseen. Tässä meidän päiväraporttimme ja kohokohdat tästä päivästä.

2 kommenttia:

 1. Tää oli kiva postaus! Vika kuva oli kyl hauska :Dd Omatkin koirat tykkäävät ottaa tuollalailla rennosti!
  Oon niin rakastunut tähän blogisi ulkoasuun ja banneriin, aivan mahtava! Ootko väsännyt itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, thänksis! :D Kiksu on löytäny tuon sängynnurkan ny vakiopaikakseen, jossa se nukkuu jalat kohti kattoa. Joo ite minä tämän ulkoasun väsäsin.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.