8.2.2014

HHC Training bar


Videoista tykkäävät lukijat saavat nyt herkutella... Jo toinen video lyhyen ajan sisällä. Opin viimein tallentamaan videon oikeaan muotoon, jotta se säilyy tarkkana, mutta ei vie montaa tuntia aikaa latautuessaan. Vielä piti hyödyntää videonrippeitä, että saimme videoitua materiaalia Hau-Hau Championin tuotteiden testaamisista. Nakkasimme treeneihin testiin HHC Training Bar-patukoita. 
Koiran välipalapatukka maistuu ainakin Paimenlaumalle (sekä tuotteita testiin ottaneille kaverikoirille). Patukka toimii kätevänä välipalana vaelluksilla, reissussa, harrastusmatkoilla, treeneissä, ruokinnassa... Loistava idea, johon en aiemmin ole törmännyt! Näitä on tällä hetkellä saatavilla kahtena eri makuna; kana-peruna sekä liha-vihannes. Mahtaakohan tuote saada jatkoa uusista mauista tulevaisuudessa?
 • Pakkaus kaunis, kiinnostuksen herättävä
 • Sis. lihaa, eläinperäisiä tuotteita, sokereita, viljaa, kasviperäisiä tuotteita, 6% vihanneksia, kalaa ja kalatuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä, öljyä, rasvaa sekä mineraaleja (lähde HHC)
 • Rakenne helposti pilkkoutuva mutta ei käsiin mureneva
 • Kätevä ja siisti kuljettaa mukana missä tahansa sekä säilyttää
 • Paino 40g
 • Hinta 1,20e/ patukka
Haluaisitko testata HHC-treenipatukkaa omalla karvakuonollasi blogikirjoitusta + patukan arvostelua vastaan? Nakkina tässä siis se, että TB:n testaajat kirjoittaisivat arvostelun patukasta blogiinsa (huomioi, että sinulla on osallistuaksesi oltava blogi, joten linkitäthän blogisi viestissäsi).

Lähetän kolmelle neljälle ensimmäiselle tähän postaukseen kommentoineelle bloggaajalle testattavaksi treenipatukan. En mainosta tätä mahdollisuutta missään, joten aktiivisimmat ja tarkkasilmäisimmät blogimme lukijat palkitaan :) Kaikki patukat nyt lähtövalmiudessa.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa näpsäkältä patukalta! :--)

  VastaaPoista
 2. Uu minä minä minä haluan!!! http://koiriamaalta.blogspot.com
  Ja facesta saat yhteystiedot jos olin ajoissa :)

  VastaaPoista
 3. Mukava mahdollisuus jollekulle, itse en ymmärrä, miksi koiralle tarvitsisi välipalaa antaa, niin en halua lähteä testaukseen mukaan :D

  VastaaPoista
 4. HEP! Meillä voitaisiin ottaa testiin! http://munblogi-koiraihminen.blogspot.fi

  jenna.bergdahl@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mulle, jos ei vielä oo kolmee menossa! http://sera-pi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Voe että kun myöhästyin! Mielellään ois Hepunkin kans testattu nyt kun ollaan kaikkeen mahdolliseen treeninameissa sorruttu :D

  VastaaPoista
 7. Voe että kun myöhästyin! Mielellään ois Hepunkin kans testattu nyt kun ollaan kaikkeen mahdolliseen treeninameissa sorruttu :D

  VastaaPoista
 8. no hitsiläinen, täälläkin olis ollu innokas testaaja, ei voi mitään :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.