28.2.2014

Haastepäivä 3

AAMU


NAAMA + HIUKSET

RUOKA

TÄRKEINTÄ


PÄIVÄ


PÄIVÄN KUVA


ILTA

Thank god diz iz ouvrr after dis. Sain nukkua pitkästä aikaa pitkään, niin kuin aamukuvasta näkyy. Kevyt vapaapäivä pakkeli pärstään ja ei muutaku aamupal.. aamulenkille. Aamupala ei onnistunut koska mjöda oli finito, enkä täten voinut nautiskella aamukaakaotani. Siispä käytiin ostamassa likkojen kans Suomen ryöstetyimmästä kaupasta maituuta aamulenkillä, ja mukaan tarrautu ihan täysin vahingossa viikonloppukaruskia. Vasta kaupan ulkopuolella tajusin, että mikäs tämä nyt on enkä viittiny enää palauttaa... Joten pidin sen. Hih. Ja kyllä, se oli päivässä kaikkein tärkeintä.

Päiväkuvana taas tylsät jokapäiväiset koirien naamakuvat, koska en edelleenkään jaksanut vaivautua ulkoiluttamaan kameraa. Sama napata iänikuisia koirakuvia sisällä ku ulkona. Päivän kuva onkin kiintoisa. Tongin koirareppua ja löysin jostaki lisätaskusta muovipussin, jonka sisällöstä voi vain heittää villejä veikkauksia. Melkolailla haiskahti jo mullalta. Mitehä monta tautiloista ois saanu jos ois maistanu?

Käytiin aksassa josta kirjoitan ihan oman postauksensa. Sen jälestä pikavalmistuksena opiskelijaruokaa ja kattomaan leffaa toverin kanssa ja siinäpä se ilta menikin. Huomenna koulua 10-14, ja mölliagilitykisoihin a.s.a.p. koulusta. Kiva ku pitäis keretä lenkittämään ja lämppäämään koirat huolella ennen kisoja, mutta mitenkä kerkeää jos kisat alkavat jo kun olen vielä koulussa. Toivon, että pääsen huomenna ajoissa pois koulusta. Kisoja on täällä kerran valovuodessa, ja just sillon pitää sattua olemaan koulua. Oivoi. Olen ikävä kyllä aika pihalla agilitykisojen säännöistä ja luokista ja kaikesta pienestä kirjoittamattomasta. Tavoitteena on siis oppia jotakin kisapäivästä, tavoitella nollarataa ja hakea kokemusta. Kepeillä otetaan ihan slow motionilla ja edetään niissä varman päälle etenkin Kiksun kanssa. Cara suoritti jälleen treeneissä kepit ilman mitään apuja, mutta epävarmat kepit silti vielä ovat. Ykkösluokan rata tuskin on kummoinen, kun treeneissä on harjoiteltu lähinnä kakkosluokan ratoja, vaan huomennapa sen näkee.

1 kommentti:

  1. Nää haastepostaukset on tosi hauskoja! Ja ihanat koiruudetkin sulla :)

    http://paikkajahyppy.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.