27.2.2014

Haastepäivä 2

AAMU


NAAMA + HIUKSET

RUOKA

TÄRKEINTÄ

PÄIVÄ

PÄIVÄN KUVA

ILTA

Aaa tämä pakkobloggaaminen ei sovi minu kiireiseen elämääni. Kakkospäivän haaste tulee siis päivän jälessä ja julkaisen vasta huomenna kolmannen eli viimeisen haastepäivän. Ulos en jaksa kameraa raahata joten sisäkuviin täytyy nyt tyytyä. Mitäs me tehtiin eilen eli tänään eli tosiasiassa eilen. Uskomattoman vaikeaa muistaa. No ainahi käväsin koulussa täyden päivän, lenkitin koirat ja lähin pulkkamäkeen jonka opiskelijajärjestö järjesti. Voitin tuunatuin pulkka -palkinnon koirien reellä, joka ristittiin porukalla Reggaereeksi. Palkinnoksi voitin leffalipun ja leffamätöt!

Nyt on reidet ihan liekeissä mäen kiipeämisestä, ku en oo tottunu tommosiin lihassuorituksiin ku kehitän vuodesta toiseen vaan aerobista puolta lenkkeillessä ja agilityssä. Hartiat on kans jumissa ku joku/jotkut istu minu päällä mäenlaskun ajan eräässä kilpailussa. Joo koirien kans kipitettiin ihan messevä lenkki ni malttoivat odotella että äiskä palaa reissuiltansa.

Päivä meni vissiin tietsikalla norkoillessa ja Caran kans Tuukka-Tukaanilla leikkiessä. Cara löysi Tuukan sademetsästä ja irrotti Tuukalta sen komean pyrstön ja vaurioitti toista siipeä, ettei Caran lemmikki pääse lentämään karkuun Caralta. Silti Tuukka osaa huimia äkkiliikkeitä, jotka saavat paimenen nauramaan niin että suupielet rullautuvat höpsösti ylöspäin. Tuukka on kyllä jo kovia kärsinyt tukaani, sen varmaan olisi ollut parempi pysytellä sademetsässä. Tuukka on pyrstön ja siiven vaurioitumisen lisäksi suolistettu, rei'itetty sydämen kohdalta sekä sokaistu toisesta silmästään. Ja Tuukkahan lensi laumaamme vasta viime syksynä... Tuukan yksivuotispäivästä emme voi antaa takeita.

Huomenna sitte vapaapäivänä on kunnolla aikaa toteuttaa viimeinen haastepäivä.

2 kommenttia:

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.