4.12.2012

Aurora tokoilee

Aliarvioinkohan hieman Auroraa? Se toimi tokossa tosi hyvin. Heti hallille saavuttuamme mentiin Essin ja Sissin kanssa samaan aikaan pyöröovista, joista Aurora ei sanonut mitään, vaikka siitä onkin aikaa kun niistä on viimeksi kuljettu. Otus otti heti ihan rauhassa vaikka koiria oli halli pullollaan.

Yllättävää oli, miten paljon Aa otti kontaktia siellä minuun. Eihän se tosin malttanut just montaa sekuntia aloillaan olla perusasennossakaan kun se rupes korjailemaan sitä ite menemällä vinoon tai maaten tmv. Harjoteltiin vähä ravaamista ja seisomista ja perusasentoa. Hyvä tyttö, Aurora ei turhia pelännyt eikä kyttäillyt. Vähän haukuskeli snautserille häntä heiluen, mutta kiinnitin sen huomion vaan aina heti ihteeni ja kehuin paljon. Käveltiin halli kerran ympäri ja sai tosi hyvää harjotusta Aurora siinä ku ohiteltiin koiria eri etäisyyksiltä.

Essi napsi muutaman kuvankin meistä! Kiitos näistä.
Aiemmin tänään käytiin kaverin kans lenksulla kaupungilla. Lauma oli siellä kiltisti ja jälleen sain kuulla eräältä henkilöltä kaupungilla sen saman lauseen jonka olen kuullut ennenkin.. "Maailman paras ystävä on hyvin hoidettu koira tai kissa." Se aina toistelee tuota lausetta siellä kuljeskellessaan ja jututtaessaan koiraihmisiä... Käveltiin kans siinä Kennelrehun rekan ohite, liekköhä koirat tajus mitä herkkuja auto oli täynnä. Pitäs joskus tilata sieltä jotain lihaa laumalle. 

"Erilaisia ratkaisuja tekevät tai erilaisella tavalla elävät joutuvat perustelemaan ratkaisujaan muulle maailmalle ja he joutuvat herkästi arvioinnin kohteeksi."  Kuulu just töllöstä. Tuli vaan heti mieleen nämä seropiasiat jotka on taas enemmän pinnalla kuin vähän aikaa sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.