8.12.2012

Muistutus

"JA MUISTATTEHAN EDELLEEN OSALLISTUA JOULUARVONTAAN, kävin tänään ostamassa palkinnon... ;) Voit osallistua kirjoittamalla (HUOMAA LINKKI): <tähän postaukseen>, miksi Paimenlauman blogi koukuttaa juuri sinua vai koukuttaako se ollenkaan! Täten olet automaattisesti mukana arvonnassa." 

Toitotan siis taas, että jokainen halukas muistaa osallistua arvontaan. Arvon siis pienen yllärin, joka mahtuu kirjeitse tulemaan voittajan postiluukusta. Ja sanotaanko nyt vaikka niin, että osallistumisaikaa on 20.12. saakka, eli Auroran 1v synttärit on aikarajana osallistumiseen.

Käytiin tänään pitkähkö hihnalenkki suipponokkien kans, koska Moona juoksee ni ei viititty pitää irti Vimpelissä näin hyvällä ulkoilusäällä, ku siellä voi olla muitaki koirakoita. Huomenna on tiedossa monivärisen paimenvaljakkomme toinen kokoontuminen! Teemme hieman varustemuutoksia, mm. punomme yhden yhtenäisen vetoköyden ja liitämme siihen paikat neljälle koiralle. Katsotaan, kuinka sujuu tällä kertaa.
Erittäin laadukas kuva luurilla otettuna jehh.
Tytöt pakkautunu oven eteen tukkeeks ku oon lähössä skoleeen.
Unnis hoidossa meillä joku vko takaperin!

1 kommentti:

  1. Pidän tästä blogista, koska olen kiinnostunut paimenkoirista. Myös kuulumisia on kiva lukea. Tulee ainakin päivittelyä:)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.