18.1.2013

Jääpäät

Pakkasta -25C ja me rohkeet heitettiin silti 1½h lenksu. Manttelit lämmitti mukavasti, mutta tassut jääty, luonnollisestikin. Kiksulla alkaa olemaan pohjavilla kokonaan veks, joten kun pakkanen kiipeää yli -15C, se saa manttiksen ylleen. Caralla turkki ei ole huisin paksu, joten sekin on oikeastaan aika herkästi viluinen lenkeillä. Pitkää peitinkarvaa on kyllä tietyissä paikoissa, mutta turkki muuten ei sit oo sellane poff, vaan enemmänkin tommonen bortsun tyyppinen.

Valjakkoharrastuksen viime kokoontumisesta on jo huikeat 5 viikkoa aikaa. Oli joululoma välissä niin se vähän viivytti tätä harrastusta, mutta nyt vkl on luvassa päivitystä sinnekki suunnille, joten hyviä uutisia tiedossa paimenvaljakon taipaleen seuraamisesta kiinnostuneille!

Olin luovalla päällä kun kattelin kuva-aikaansaannoksia alkaa V loppuu I retkeltä.... Koettaa sitte kestää vaan seuraavien kuvien kanssa.


Ai, ja nuo mainokset sivuilla ovat randomaiheisia niin kauan, kunnes viikon päästä saan valikoida niihin vain tietyn aihealueen mainoksia. Jos nuita ei saa (vaikka ohjeissa niin on luvattu) pienemmiksi, niin poistan ne kokonaan.
- Älkää kukaan muu erehtykö luomaan Adsense-tiliä. On muuten hemmetin rasittava poistettava, kun Google ei hyväksy tiliä toimintaan. Ja vihaan mainoksia. Kaikkialla. En edes tiedä minkä aivopierun sain kun edes harkitsin saatika loin mainoksia blogiini. Hyi häpeä.
Nyt pitäis olla mainosten poissa, ilmoitelkaa jos ilmenee bugeja, jouduin korjailemaan html:ää joten... sen tietää mitä siitä joskus seuraa tällasen tumpelon käsissä.

Koska en halua tukkia blogia kuvilla, niin tämän päivän Vimpelistä otettuja riehumiskuvia on hurjasti lisää, jos avaat tämän postauksen auki kokonaisuudessaan tuosta alhaalta... Varoitus, niitä on paljon.
..::KLIKKAA SIIS LISÄTIETOJA::..


Nälkämaa, mutta lukulttia saa aina!
Kämpän nurkilla lähössä lenkille -25C pakkasessa.Ninja-hamster!
Kiksun salaisuus....


Kippaa Hampuusi päivässä.
Vaikka oonki aika brutaali Qarkki-Qeen, niin emmä ny siskoo tallo!
Yrittää olla ovela... *facepalm*
Jälleennäkeminen yhy?
Hermorauniokoira.


Vetäise Hampuusin hännästä kerran päivässä.
Hevoset potkii rakkaudesta - Hampuusit raivosta

NarsQi
GONNA BEEP U HAMSTER

Kiksua Karkuun KarkkiR e t a r d s  got double fun

1 kommentti:

  1. Pitäisköhän mainosten olla sivupalkissa ylimpinä? Mulla ei ainankaan näy, mutta siihen jää aika armottomasti tyhjää tilaa...

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.