8.1.2013

Toks toks

Hallissa oli ennätysmäärä näyttelyihin treenaavia ihmisiä, ja joukkoon mahtui myös joitakin satunnaisia tokoilijoita meidät mukaan lukien. Ihme, että saatiin edes joku nurkkaus omaa tilaa jossa treenata!

Mutta ai että oli kivat treeeenit! Palautin uskoni noihin karvajammuihin nuitte viime mätsäreitten jäliltä... Kyllä mulla on tokokoiria. Ei mitää näyttelypuudeleita. Nuo tykkee tehdä, suorittaa, ottaa käskyjä vastaan ja LIIKKUA. Mutta ois se silti kiva jos mätsärit menis aina hyvällä esiintymisellä. Mutta mukaan pitää mahtua epäonnistumisia ja onnistumisia, joka lajissa.. en vaan tykkää epäonnistua. Mutta kukapa tykkäisi?

En oikein kerennyt miettiä mitään treenisuunnitelmaa, vaan päätin että uutta kapulaa täytyy testata halliolosuhteissa, eli päätin että tänään treenataan ainakin NOUTOA. Päätin et reenin ensin Kiksua. Laitoin noitte molempien hihnat kii joustuhihnaan, jotta saan ne siit vuorollaan nopeesti irti ja nopeesti kiinni eikä tarvi venkslaa hihnojen kans ikuisuutta aina koiraa vaihtaessa. No, Kiksun päästin irti ja se hujestaa heti johki nuuhkimaan eikä tule luokse ku käsken. Otan sen sit kiinni ja vien arestiin takas hihnaan odottamaan parempaa virettä. Kara oli heti valmis hommiin, ja ihan perus intervalliseuraamisia, perusasentoa, käännöksiä, luoksaria, liikkeestä maahan seiso istu otettiin. Extrana tänään paikkamakuu ja nouto. Kara ei noutanut, vaan se nosti pari kertaa kapulan maasta ja tiputti takas. Paikkamakuussa ei irronnut kertaakaan maasta ja makas koko ajan hyvässä, suorassa asennossa. Palkkasin 30s välein.

Sitte otin Kiksun pois arestista, ja kummasti oli jo vire löytyny ku tajus että joutuu sivuun jos ei kuuntele. Kiksu oliki iha liekeissä ja otettiin sen kans samoja perusjuttuja mitä Caran kans, ja lisäks noutoa. Paikkamakuuta ei keretty Kiksun kans koska treenikaveri läks pois jo siinä vaiheessa. Kiksu nouti monta kertaa tosi näppärästi, vaikka pitiki kapulaa miten sattuu ja tiputti liian aikasin jne, mutta se sentään NOUTI! Ja vieläpä palkan kanssa. Usein tuo noutaa ilman palkkaa, mutta heti jos otetaan namit mukaan niin ei nouda.

Kuvailin välillä muita otuksia siinä ja muutamat esiintymisharjotukset otin omienkin kans loppuun. Tunti vierähti ja tytöt ois vielä ollu vireessä tehä jotain. Mukava huomata tämä, koska ennen ne jakso sen 20min-30min, mutta nyt 45-60min on vielä hyvä aika treenata välillä taukoa pitäen. Kuviakin saatiin, mulla on kumma opettelu vielä tuon rungon kanssa ennen Tamminäyttelyitä, mutta kyllä tää tästä.Paikka.
NAPS. Sain sen!
Hieno Saitsemiikki!
Pakitan, että Kiksu tuo kapulan paremmin luokse asti.

2 kommenttia:

  1. Missähä vaihees sit vaihto et mäki pääsisin hivelee sitä D90:ä.. :pp

    VastaaPoista
  2. Tjaa-a, joskus maaliskuussa meinasin ite kotia jos on hiihtoloma. :D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.