8.1.2013

Katkenneita häntiä

Kävin tänään rohmuamassa toverin luona mokkapalaa, ja käytiin hetki riehumas koirapuistossa keskenämme ku matkan varrelle osuu tuo puisto. Caralla on tapana napata Kiksun hännästä kiinni ja kaataa Kiksu täydestä vauhdista kuperkeikkojen kera maahan. Nyt sitte sattu Kiksu kaatumaan jotenki huonosti ku Kiksu vinkas ja se ei enää pitänyt häntäänsä ylhäällä, mikä ei oo sen tapaista. Vaapotti menemään häntä ihan löysänä. Menin sit toki heti kattomaa ku huomasin ton sen hännän asennon outouden. Tunnustelin, eikä tuo sitä oikein tuntenut kipeeks. Jos koetin pitää häntää ylhäällä ja päästin siitä irti, se valahti heti alas. Eikä Kiksu nostanu sitä ollenkaan ylös.. Aattelin et se niukahti tai jotaki.

No, kaverin luona se vielä hetken piti sitä ihan matalalla, kunnes se pikkuhiljaa alkoi olemaan ensin vaakasuorassa ja kohta jo hieman ylempänä kärjen kuitenkin roikkuessa alempana.. Onneks kuitenkin jonkun ajan päästä se törötti taas täysin pystyssä, eli ei ainakaa mitään suurempia vaurioita tullu.

Kohta TOKO. Kaverin porkki on täällä taas hetken hoidossa ennen treenejä. Harjotellaan noutoa ja näyttelyjuttuja, ja mä testailen Tamminäyttelyitä varten mei uutta Nikon D90:iä! Tuntuu tosi mukavalta rungolta, huisisti enemmän ominaisuuksia mitä mei D3100:ssa, saatika D40:ssä.

Ja jos joku bongaa miut Tammareista, niin saa tulla heittämään terkut. Puen vissiin mustat lökärit, ruskeet tennarit joissa on pinkit nauhat, valkeen tupsupipon sekä fuksianpunaisen tuulitakin, ellei oo kauhee pakkanen jollon laitan harmaan toppatakin. Höhö.

Pyörin lähinnä sheltti-, collie-, bordercollie- ja aussikehillä, ja kuvaan mm. pumikehällä sekä lapinporokoirakehällä ja collie- sekä shelttikehällä. Ja jos tunnistan tuttuja koiria, kuvaan niitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.