16.1.2013

Tanssien, pujotellen ja polvistellen

Kittiotos.
Ehei, emme sentään ole (vielä) aloittaneet agilityä, vaan hiljensin piippaavat koirat aktivoimalla niitä tempuilla. Voi jos jaksais viittis kerkeis ehtis muistais useempanaki päivänä temputella nuita. Naksuttimen kans temppuilu on niiin nastaa! Caran kans vejettiin ensin hirveet sukkarallit ja Kiksun kans lihavoitiin. Toisin sanoen Cara jahtasi ensin häiriintynyt virne suippopäässään minun villaisia sukkiani ja oli kovin riemuissaan kun sai ne viimein kiinni. Sen jälkeen rauhoituimme (lue: minä rauhoituin ja Cara jäi läähättämään aloilleen tuplasti häiriintyneemmällä, seisovalla katseellaan minua tuijottaen).
Kiksun kans kateltiin jakson verran Simsalabimsseja ja Kiksu toljotti ikkunalaudalla istuskellen maailman tapahtumia. Naapurin koiralle piti vähä puhista, ties vaikka se ois hypänny kakkoskerrokseen saakka ja vittuillu Kiksulle ikkunan läpi? Eihä nuista isoista mustista koirista tiiä mitä ne keksii.

Joka tapauksessa, kuinkas tässä taas kävi näin. Musta vois tulla kirjailija, ku kirjotan kaiken niin pitkänlaisesti. Piti vain päivittää elämäämme 5(?) päivän postaustauon jälkeen ja kertoa, että koirani opettelevat nyt tanssimaan, nousemaan polvea vasten ja pujottelemaan jalkojen välistä askellukseni mukana. Vähä koiratanssiliikkeitä ehkäh ehh? Kyllähä nuo oppii, kunha mä jaksais viittis kerkeis ehtis muistaisin aina niitte kuninkaallista rauhaa häiritä ja keskeyttää niitte elintärkeet nokkaunet. Suipponokkaunet.

Eilisestä TOKOsta ei puhuta, paitsi sen verran että kokonaisuus *BEEP* mutta yksittäiset liikkeet onnistuivat ja tuli hetkellisiä onnistumisen kokemuksia. Lähinnä muistuu vain mieleen nolo mielikuva tokoliiviä häpeällisesti kantavasta pikkuihmisestä joka naama punasena karjuu paimenille jumalautaa ja kouluttaa koiransa viimeistään vuonna 2020 tulemaan luokse käskystä... "MUTTAKU ÄISKÄ SE KERMANVÄRINEN POOTEKOOLI OLI NIIIN IHANA!1!" ja turpasaunajaisten jälkeen laskin kymmeneen, olin kahden vaiheilla että lähetäänkö vetää täältä vai yritetäänkö palauttaa minun hermojuuret takas pallohallin katonrajasta ja olla tällä kertaa Koiriks. Valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon ja kylhä ne meni nii ja näi lopputreenit mut ens kerralla onnistuu paremmi. Olevinaa.

"Eilisestä TOKOsta ei puhuta..." hei huomaatteko nyt jo. Aletaan päästä jyvälle ongelmistani. Ei tästä tule irmeliäkään tätä menoa ku tekstiä ilmestyy kuin tyhjästä sellasesta aiheesta, josta nimenomaan EI. PUHUTA.
Loppuun tämmöne iha lystikäs kuva, tsekatkaas mitä tulette koiranne kanssa vuonna 2013 ansaitsemaan tai harrastamaan!
TOKOALO TOKOAVO KOIRATANSSI :D jepjep, näillä mennään.
Tokossa ainaki tullaan tekemään töitä ALO- ja lähinnä AVO-tasolla,
mutta mölleissä sais vasta tietää oikeesti että mitä osataan ja mitä ei!

3 kommenttia:

 1. Eisitten kans puhuta siitä eilisestä Tokosta ;D Ja kirjoitit romaanin...:) Kuvasta sain TOKO, ALO ja CACIB, että hyvä vuos tulossa ;D

  VastaaPoista
 2. Hehheh! Liian vaikeaa ohittaa asiat muutamalla lauseella, aina pitää jaaritella hurjasti.

  VastaaPoista
 3. Kuvasta: TOKOALO, TK1, TVA
  hmm, juuu toki :D

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.