Cicaro

 Paimenlauman Cicaro
 25.5.2011


32,6% shetlanninlammaskoira
17,4% pitkäkarvainen collie
16,2% bordercollie
15,4% norjanhirvikoira
9,8% beagle
8,6% tunnistamaton
(geenitestattu 1/22 Embark)

Koiranet
Turvasiru.fi

I: Rocky (sheltti)
E: Sani (xrotu)

Sisaruksineen:
n. Betty's Coral
n. Betty's Cornette
n. Betty's Cicaro
n. Betty's Chestnut
n. Betty's Caramel
u. Betty's Comet

Mitat: 40cm / 8,1kg
Väri: tricolour (kolmivärinen, irlanninkirjava, ticking, masking)

Terveys:
 pentutarkastus OK
• luusto kuvattu 20.6.2013 KYEA:lla
 lonkkanivelet C/C
 kyynärnivelet 0/0
 polvet 0/0
 selkä terve
 silmätarkastus 1/2015: distichiasis: yksi ylimääräinen ripsi vas. silmässä, oireeton
 sydän terve
 ei hammaspuutoksia
 normaali saksipurenta
 ei allergioita
 ei ontumisia
 ei valeraskauksia
• juoksuväli 5-8kk
 ajoittain närästystä
 rotanmyrkkymyrkytys 12/2011
 hiivakorvatulehdus 9/2013
• kennelyskä 9/2015
 hampaan katkeamisen (201) vuoksi arviointikäynti kunnanell:ssä Vesannolla 6/2020
• vanhemmiten tullut ääniarkuutta (ilotulitteet+moottorisaha+laukaukset ja muut poikkeavan kovat äänet)
• 6/2020 katkenneen hampaan (201) heiluminen > poisto 4/2021. Samalla ultrattu kohtu > ei akuuttia
• 5/2021 poistettu hampaanpoiston (201) jälkeen poistokuoppaan jääneet 2 hampaan sirua
• senioritarkastus 7/2021, urea koholla
• nenäpunkki (Stronghold-hoidettu) 1/2022
• nisäkasvainten leikkausarviointi 8/2023,  selkäkuvaus oireettomana agilitytaustan vuoksi (L1 alkava spondyloosi), rakkoultraus ja virtsanäyte ajoittaisen virtsankarkailun vuoksi (puhdas)

Saavutukset
Agility MEDI3
1 x SERT-A + 2 x SERT-H
AGI-H3 hyppymeriitti
Kuopion Kaverikoirat palkittu 8/2020
2015 Best Friend Gear-koira finalisti
KPSH 2017 agilityn medien seuranmestari
KPSH 2017 Vuoden Agilitykoira III
KPSH 2021 agilityn medien seuranmestari
KPSH 2021 Vuoden Agilitykoira II
KPSH 2021 agilityn medien seuranmestari
KPSH 2022 agilityn medien seuranmestari
KPSH 2022 Vuoden Agilitykoira II
Pohjois-Savon agilityn yksilö-PiirM hopeaa (medit)

Luonne ja tausta: Sanotaan, että kasvattaja kyllä tunnistaa pentueen helmet. Kips oli juuri tällainen helmi, jota en olisi voinut lähettää maailmalle. Se näytti heti ihan minun koiraltani. Ensimmäisillä viikoilla pentueen syntymästä huomasin, että Cicarossa on jotakin sellaista, mistä pidän ja mitä haluan katsella jatkossakin. Se oli persoonallinen, päättäväinen, tomera ja leikkisä, jopa hieman riehakas pentu vailla murheita maailman menosta. Neidin kasvaessa olen saanut todeta etten ole tehnyt väärää valintaa jätettyäni sen kotiin. Halusin nimenomaan energisiä koiria muodostumassa olevaan laumaani ja sitä sainkin. Jonkun aikaa teinikoiran myrskyisässä elämässä minusta tuntui, ettemme ole Cicaron kanssa samalla aaltopituudella. Cicaro oli itsenäinen sähläri ja se halusi puuhailla pitkälti omiaan, eikä sitä kiinnostanut minun kanssani yhdessä tekeminen, joten annoin sille hieman omaa tilaa kun se sitä halusikin. Pentueen nimeämisen jälkeen huomasin hassun seikan otuksen nimestä. Latinalaisittain Cicaro tarkoittaa nimittäin katulasta tai pojankloppia, mikä sopii poikatyttömäiselle ikiriekkujalle, oman tiensä kulkijalle ja sukkavarkaalle paremmin kuin mainiosti. Tämä jokaisen automatkan väsymätön navigaattori, kodin koko hälytysjärjestelmä ja omaa ääntään rakastava räähkiäinen on samalla pienin koira, mitä perheessämme koskaan on ollut - ja taatusti pystykorvaisin!

Kasvettuaan aikuiseksi löysimme Cicaron kanssa yhteisen sävelen. Pikkuotusta alkoi hiljalleen kiinnostaa, missä omistaja menee ja mitä se siltä haluaa. Edelleen pienet saaliseläimet vievät voiton omistajan huomiosta, mutta tämä me on jo porukassa hyväksytty. On ollut ilo huomata, kuinka pikkuotuksen teini-iän ujous ihmisiä kohtaan on hävinnyt kokonaan. Ennen se ujosteli ihmisiä jotka tulivat iholle, mutta nyt se menee häntä vispaten kaikkien ihmisten luokse - ja yleensä syliin saakka, halusitpa tai et. Mikään kaikkien ihmisten sylikoira se ei silti edelleenkään joka tilanteessa ole, joten shelttimäistä välinpitämättömyyttä ja herkkistelyä siinä on.

Koska joka pentueessa pitää olla yksi sähläri, otti Cicaro jo muutaman viikon ikäisenä tämän roolin omakseen. Kipsa on omalaatuinen, suuri persoona pienestä koostaan huolimatta. Neidiltä meinaa joskus unohtua maltti matkasta, ja se puuhastelee toisinaan edelleen ihan omia juttujaan. Cicaro on rakenteeltaan kuin kopio isästään, ja luonteeltaan samanlainen intoilija. Se on kuitenkin perinyt Sani-äiskänsä silmät, superpehmeän turkin ja erityisen tarkan nenän, jota se tykkää äitinsä lailla käyttää joka paikassa. Saunomis- ja autoilukulttuurinkin se taisi oppia Sani-äiskältään. Lumessa pyörimisen nautinnon se oppi hieman vanhempana, ja se muistaa soveltaa tätä transsimaista rituaaliaan joka kerta kun ulkona on lunta. Cicaron talviharrastuksiin lukeutuukin koiralumienkeleiden tekeminen.

Cica on aina ollut hieman tapaturma-altis. Koheltaja loikkasi jo pienenä piha-altaaseen ja myöhemmin vielä pari kertaa uudelleen, kun ei yksi kerta sählärille riittänyt. Vettä otus ei myöhemmin oppinut rakastamaan, vaan se kahlailee äitinsä lailla rantavedessä ja tulee uimaan vain jos laumanjohto tai sorsa menee edeltä. Kipan kommellukset eivät sentään jääneet piha-altaaseen, sillä otus on kerennyt elämänsä aikana maistella rotanmyrkkyä, pudota joutsenen perässä jäihin ja lähteä useita kertoja jäniksen perään sekä kipittää melkein auton alle. Omasta mielestään hän on maailman parhain jänisten saalistaja. Omistajalle on saattanut tulla harmaita hiuksia tämän kommeltajan takia.

Kips on luonteeltaan melko ihmisläheinen ja se tarkkailee perheen ja ympäristön tapahtumia yleensä ainoana valveilla ollen. Ikkuna on tämän hyvin reviiriviettisen tätykän suosikkikohde, ja se ilmoittaa mielellään ulkomaailman liikkeistä. Voimakkaasta reiviirivietistä kertonee myös neidin tapa nostaa jalkaa lenkeillä, ja jatkuvasta merkkailusta lenkeillä voinee päätellä jotakin tyttösen egosta. Cicaro tuntuu aina olevan tietoinen kaikesta mitä sen ympärillä tapahtuu ja vielä enemmänkin. Automatkoilla Cicaro nautiskelee vaihtuvista maisemista, ja se varmistaa aina ensimmäisenä Sanin tavoin ettei jää pois autokyydistä. Ruualle ja herkuille otus on myös syttynyt vanhemmiten ja se vie herkästi muun lauman ruuat, ellei laumanjohto ole vahtimassa syömistilannetta. Se on varsinkin luista ja muista paremmista resursseista hyvin tarkka ja osaa ilmaista muulle laumalle että kaikki luut, myös teidän muiden, on muuten minun. Ja varsinkin aktivointileluille ei muilla ole mitään asiaa.

Cicarossa haastetta tuo sen häiriö- sekä haukkuherkkyys. Sillä on myös voimakas tarve jahdata jäniksiä, mikä on osin opittua. Se on päässyt jahtaamaan jäniksiä niin monta kertaa, että sen kanssa saa olla todella tarkkana irtipidon suhteen. Muuten Kipsa on arjessa äärimmäisen helppo koira, jonka voi antaa huoletta esimerkiksi hoitoon. Cicarolle eivät äänet, ihmiset, toiset koirat, uudet tilanteet, lapset, muutot, matkustelut tai muutkaan aiheuttaneet nuorena mitään ongelmia. Jonkinlaista ääniherkkyyttä sille kuitenkin on ilmaantunut iän karttuessa, joten esimerkiksi railojen paukkuminen, kovaääniset moottorityökoneet ja ilotulitteet saavat sen hermostumaan. Vanhemmiten otus on ansainnut lisänimen "Rontti", koska se on oppinut varastamaan ruokaa aukaisten ilmiömäisen näppärästi reput, tyhjentäen takkien taskut ja kaiken kukkuraksi kiipeämällä pöydälle. Siinäpä onkin laumanjohto saanut syyttää vain itseään, jos jonain päivänä olikin jotakin syötäväksi kelpaavaa unohtunut reppuun ja reppu Rontin saataville kotoa poissaollessa. Vaan täytyy koiralla olla etevä kirsu, jos haistaa tiiviisti pakatut pähkinänjämätkin repun pohjalta.

Ihmiset tämä pikkumusta ottaa vastaan yleensä vauhdikkaasti. Alkuun se yleensä hyppii ja mölisee intoa puhkuen, rauhoittuen kuitenkin muutaman minuutin kuluttua. Toisten koirien kanssa se tulee hyvin toimeen, elleivät toiset koirat ole liian riehakkaita, tunkeilevia tai suurikokoisia. Cica on sopivan pehmeä ohjaajan käskyille, ja sillä on paljon temperamenttia ja kohtalainen taistelutahto.

Toisinaan Cicaron saaminen optimaaliseen viretilaan harrastaessa vaatii ylimääräistä ajatustyötä ohjaajalta, koska koiralta loppuu itsehillintä ja se käy herkästi ylikierroksilla. Silloin on parasta, kun ei vaadi siltä mitään uutta ja vaikeaa vaan tekee lyhyen ja helpon treenin. Hyvinä päivinä se taas toimii kuin ajatus ja nopeus on silloin sen valttikortti. Cicaa ei kestä komentaa liian kovaa, koska se ottaa siitä itseensä ja toimii hitaasti ja varmistelevasti liiasta komentamisesta johtuen, vaikka tämä ominaisuus onkin vähentynyt iän mukana.

Vaan mitäs me millään maltilla, sillä Cicaro on räväkän ulkokuorensa alla aivan ihana paimenprinsessa, jonka tuntomerkkejä ovat sen suuret hörökorvat ja uteliaat nappisilmät, joilta mikään ei taatusti jää huomaamatta!

Agility
Paikka ja aika Kilpailu Rata Tulos
Kuopio 3.11.2013 Epävirallinen Möllirata 30rv 5/7
Kajaani 1.3.2013 Epävirallinen Kisarata HYL
Kuopio 22.11.2014 Epävirallinen Möllirata
Kisarata
5rv 3/9
HYL
Kuopio 14.2.2015 Epävirallinen Möllirata
Kisarata
5rv 2/4
HYL 
Kuopio 16.5.2015 Virallinen 1A agirata
1C hyppyrata
HYL
5rv 3/9
Kuopio 20.7.2015 Epävirallinen KisarataHYL
Mikkeli 29.8.2015 Virallinen 1A agirata
1C agirata
10rv -1,15s 5/9
10rv -2,93s 4/7
Pieksämäki 27.9.2015 Virallinen 1A agirata
1B agirata
15rv +31,27s
HYL
Kuopio 21.11.2015 Virallinen 1B agirata
1C hyppyrata
HYL
HYL
Kuopio 27.12.2015 Epävirallinen Kisarata5rv
Kuopio 27.2.2016 Virallinen 1C hyppyrata
1D agirata
HYL
HYL
Kuopio 12.3.2016 Epävirallinen Kisarata15rv
Kuopio 26.3.2016 Virallinen 1B agirata
1C hyppyrata
0rv -8,30s 1/5 LUVA
0rv -7,32s 2/6 LUVA
Kuopio 16.4.2016 Virallinen 1A agirata
1C hyppyrata
10rv +1,93s 2/6
10rv +1,55s 1/6
Kuopio 21.5.2016 Virallinen 1B agirata
1A agirata
HYL
5rv +9,63s 2/6
Kuopio 24.7.2016 Epävirallinen Möllirata
Kisarata
Kisarata
0rv 1/4
10rv 1/3
15rv, 1/2
Kuopio 1.8.2016 Epävirallinen Möllirata
Kisarata
0rv
HYL
Kuopio 20.8.2016 Virallinen 1A agirata
1C agirata
HYL
10rv +11,99s 3/9
Varkaus 10.9.2016 Virallinen
Epävirallinen
1A agirata
PiirM joukkuerata
HYL
5rv -0,48s ei sijoitusta
Varkaus 11.9.2016 Virallinen 1B agirata
1C hyppyrata
HYL
5rv +6,97s 4/8
Kuopio 19.12.2016 Epävirallinen 3lk agirata10rv
Kuopio 19.3.2017 Virallinen 1A agirata
1B hyppyrata
15rv +1,81s 8/12
5rv +12,95s 8/13
Kuopio 17.4.2017 Epävirallinen Möllirata
Kisarata
0rv 2/15
5rv 1/11
Mikkeli 7.7.2017 Virallinen 1A hyppyrata
1B agirata
5rv -8,42s 5/23
5rv -8,92s 8/21
Mikkeli 8.7.2017 Virallinen 1C agirata5rv +14,24s 15/29
Varkaus 29.7.2017 Virallinen 1A agirata
1B agirata
15rv +0,37s 6/11
0rv -10,13s 1/12 LUVA SERT
Kuopio 19.8.2017 Virallinen 2B hyppyrata
2A agirata
5rv -3,91s 5/10
15rv +1,72s 5/6
Iisalmi 26.8.2017 Virallinen
Epävirallinen
2A agirata
PiirM joukkuerata
0rv -4,26s 2/4
5rv joukkuesij. 3/12
Maaninka 3.9.2017 Virallinen 2C hyppyrata
2B agirata
2A agirata
5rv +7,46s 2/3
5rv +3,50s 1/2
25rv +7,67 1/1
Kuopio 30.9.2017 Virallinen2C agirata
2B agirata
2A hyppyrata
15rv -3,13s 3/11
10rv -0,69s 7/11
0rv -9,05 2/8 LUVA
Varkaus 21.10.2017 Virallinen 2B hyppyrata
2B agirata
0rv -10,66s 3/8
5rv -0,26 3/10
Pieksämäki 12.11.2017 Virallinen2A agirata
2B agirata
HYL
15rv +8,07s 3/5
Kuopio 25.11.2017 Virallinen 2B agirata
2A agirata
20rv +0,86s 5/9
10rv -2,92s 6/8
Kuopio 7.12.2017 Epävirallinen SeurM rata
SeurMrata
5rv
10rv SeurM medi 1.
Kuopio 9.12.2017 Virallinen2A agirata
2B agirata
15rv +2,02s 4/7
15rv -5,17s 3/7
Kuopio 22.2.2018 Epävirallinen Möllirata25rv 2/2
Kuopio 17.3.2018 Virallinen2B agirata
2A agirata
10rv +4.99s 6/10
10rv +5,86s 4/9
Varkaus 21.4.2018
Virallinen 2B hyppyrata
2A agirata
10rv +15,48s 9/16
0rv -6,92s 2/15 LUVA
Maaninka 19.5.2018 Virallinen2A agirata
2B agirata
HYL
HYL
Joensuu 7.7.2018
Virallinen 2E agirata
2F agirata
20rv, +3,48s 8/12
10rv, -2,84s 3/12
Joensuu 8.7.2018 Virallinen2G agirata20rv, +4,83s 3/7
Kuopio 26.8.2018 EpävirallinenSeurM agirata
SeurM hyppyrata
SeurM medi 3.
Maaninka 2.9.2018 Virallinen2C hyppyrata
2B agirata
2A agirata
15rv +0,94s 1/3
5rv -4,54s 1/3
0rv -7,83s 1/3 OIVA
Kuopio 29.10.2018
Epävirallinen1-2lk rata
3lk rata
20rv
HYL
Kuopio 17.11.2018 EpävirallinenPiirM joukkuerataHYL, ei sijoitusta
Kuopio 18.11.2018 Virallinen3A agirata
3B agirata
15rv, +4,47s 9/24
HYL
Kuopio 9.3.2019 EpävirallinenMöllirata
Kisarata
5rv 1/2
10rv 2/2
Kuopio 16.3.2019 Virallinen3B agirata
3C hyppyrata
0rv -4,69s 3/18
5rv +0,34s 10/20
Kuopio 20.4.2019 Virallinen3B agirata
3C hyppyrata
HYL
5rv +4,18s 16/33
Kuopio 23.6.2019 EpävirallinenGambler alo medi47p sij.1
Maaninka 31.8.2019
EpävirallinenMöllirata
SeurM rata
ei tulostenlaskua
15rv
Maaninka 7.9.2019 Virallinen3A agirata
3B hyppyrata
20rv +12,89s 9/11
5rv -1,42s 6/14
Maaninka 8.9.2019 EpävirallinenPiirM joukkueratayhteistulos 15rv 6/12
Jyväskylä 14.9.2019 Virallinen3A hyppyrata
3B agirata
10rv +10,64s 16/19
15rv + 16,79s 14/19
Vantaa 2.2.2020 EpävirallinenavoMM-karsinnatagirata 22,17rv
snooker 13p
hyppyrata HYL
Kuopio 23.7.2020 EpävirallinenMöllirata
Kisarata
HYL
5rv
Kuopio 22.8.2020 Virallinen3B hyppyrata
3C agirata
5rv +1,8s 8/18
5rv -4,14s 4/16
Kuopio 30.8.2020 EpävirallinenMöllirata
SeurM rata
5rv
HYL
Kuopio 31.10.2020 Virallinen3B agirata
3D hyppyrata
HYL
5rv, -3,98s 9/25
Kuopio 15.11.2020 Virallinen3F agirata
HYL
Kuopio 16.12.2020 EpävirallinenMöllirata
5rv/0rv 1.sija
Kuopio 24.4.2021 Virallinen3C agirata
3B hyppyrata
3A agirata
0rv -2,61s 3/10
HYL
0rv -2,60s 3/11
Varkaus 29.5.2021 Virallinen3A agirata
3C agirata
3B hyppyrata
15rv +4,46s 7/13
HYL
0rv -5,24s 4/12
Kuopio 11.7.2021 Virallinen3D hyppyrata
3E agirata
10rv +4,48s 7/10
5rv -3,34s 4/9
Kuopio 19.8.2021 EpävirallinenMöllirata
SeurM agirata
0rv 1.sija
5rv SEURANMESTARI
Kuopio 19.9.2021 Virallinen3B hyppyrata
3D hyppyrata
5rv -5,59s 7/14
0rv -6,07s 7/11
Kuopio 30.10.2021 Virallinen3B hyppyrata
3C agirata
3D hyppyrata
20rv +10,38s 9/19
0rv -1,94s 8/18
5rv +5,19s 7/14
Kuopio 13.11.2021 Virallinen3C hyppyrata
3B agirata
0rv -3,65s 4/13
5rv -4,95s 10/11
Maaninka 14.8.2022 Virallinen3F hyppyrata
3E agirata
3F agirata
0rv -4,69s 3/4
0rv -1,14s 1/4 SERT-A
5rv +1,16s 3/4
Maaninka 7.9.2022 EpävirallinenMöllirata
SeurM rata
SeurM uusinta
0rv
0rv
0rv SEURANMESTARI
Kuopio 17.9.2022 Virallinen3C hyppyrata
3D hyppyrata
5rv +2,40s 3/9
HYL
Kuopio 18.9.2022 Virallinen3F hyppyrata
HYL
Kuopio 29.10.2022 Virallinen3C agirata
3A hyppyrata
3B hyppyrata
0rv -2,39s 5/17
HYL
HYL
Siilinjärvi 20.11.2022 Virallinen3F agirata
3G hyppyrata
5rv + 1,35s 4/11
0rv -3,86s 2/11
Varkaus 4.12.2022 Virallinen3A agirata
3B agirata
10rv -9,99s 5/14
10rv -9,86s 4/15
Siilinjärvi 15.1.2023 Virallinen3E agirata
3F agirata
10rv -0,63s 4/12
HYL
Kuopio 5.2.2023 Virallinen3E hyppyrata
3F agirata
0rv -4,94s 7/14
HYL
Siilinjärvi 5.3.2023 Virallinen3E agirata
3F hyppyrata
5rv -0,06s 1/6
0rv -0,51s 4/7
Siilinjärvi 5.5.2023 Virallinen3B hyppyrata
3A agirata
0rv -6,63s 1/5 SERT-H
10rv +6,68s 3/3
Kuopio 30.6.2023 Virallinen3A agirata
3B hyppyrata
10rv +0,92s 8/17
0rv -5,53s 7/19
Maaninka 22.7.2023 Virallinen3C hyppyrata
3B hyppyrata
3A agirata
0rv -2,49s 1/1 SERT-H
0rv -0,81s 1/1 
HYL
Maaninka 23.7.2023 Virallinen3F hyppyrata
3E hyppyrata (piirM)
3D agirata (piirM)
yhteistulos piirM yksilö
0rv -0,22s 2/5
0rv +0,20s 2/5
5rv -1,69s 2/6
PiirM 2. sija
Siilinjärvi 16.9.2023 Virallinen3A hyppyrata
3B hyppyrata
3C hyppyrata
HYL
0 +3,04s 2/22
HYL
Siilinjärvi 17.9.2023 Virallinenjoukkue-piirM rata
3F hyppyrata
0rv -9,22 yhteistulos 7/16
5rv +6,11s 2/13
Kuopio 28.10.2023 Virallinen3A hyppyrata
3B hyppyrata
3C hyppyrata
5rv +9,44s 19/31
10rv +17,34s 22/32
0rv +2,34s 5/30

Match Show
N:o Paikka ja aika Luokka Sijoitus
1 Kuopio 12.11.2011  X-rotu SIN2
2 Kajaani 7.1.2012 Pennut SIN2
3Kajaani 21.4.2012 X-rotu MON2
4 Vesanto 26.7.2012 X-rotuSIN1 BIS-
5 Tervo 27.7.2012 Isot aikuisetSIN-
6 Kajaani 1.9.2012 Pienet aikuisetPUN-
7Kajaani 14.10.2012 X-rotuMON-
8 Kajaani 6.1.2013 Pienet aikuisetPUN-
9 Kajaani 13.4.2013 Pienet aikuisetPUN-
10 Kajaani 1.5.2013 Pienet aikuisetSIN1 BIS-
11Kajaani 9.5.2013 Pienet aikuisetPUN3
12 Kajaani 15.5.2013 Pienet aikuisetSIN -
13Tervo 12.7.2013Pienet aikuisetPUN3
14 Vesanto 24.7.2013 Pienet aikuisetPUN-
15 Kuopio 20.10.2013 X-rotuSIN1 BIS12
16 Kajaani 5.4.2014Pienet koirat
Parikisa
SIN-
PARI-
17 Kajaani 27.4.2014 Pienet aikuisetSIN4
18 Vesanto 17.7.2014X-rotuSIN4
19
Tervo 19.7.2014
Pienet aikuisetPUN4
20 Kuopio 29.9.2014 X-rotuPUN-
21 Kuopio 1.11.2014 X-rotuPUN-
22 Kuopio 9.5.2015 Pienet aikuisetPUN-
23 Kuopio 13.5.2015 Pienet aikuisetPUN4
24 Kuopio 14.5.2015 AikuisetSIN-
25 Siilinjärvi 4.7.2015 Pienet aikuisetSIN3
26 Kuopio 8.7.2015 AikuisetPUN-
27Vesanto 15.7.2015 X-rotuSIN2
28Kuopio 7.11.2015 Pienet aikuisetSIN-
29 Kuopio 29.11.2015 X-rotuPUN2
30 Kuopio 13.2.2016 Pienet aikuisetPUN-
31
Kuopio 14.2.2016
Pienet aikuisetSIN-
32 Kuopio 20.2.2016Pienet aikuisetPUN4
33 Kuopio 6.3.2016 Pienet aikuisetSIN-
34 Kuopio 11.6.2016Pienet aikuisetSIN-
35 Kuopio 21.7.2016 X-rotuMON2 BIS-
36 Kuopio 3.8.2016Pienet aikuisetPUN-
37 Kuopio 5.11.2016 Pienet aikuisetPUN-
38 Kuopio 19.11.2016Pienet aikuisetSIN-
39 Kuopio 3.12.2016 Pienet aikuisetSIN-
40 Kuopio 6.12.2016X-rotuMON4
41 Kuopio 11.2.2017 Pienet aikuisetSIN3
42 Vesanto 13.7.2017 X-rotuMON3
43 Suonenjoki 20.7.2017 Pienet aikuisetPUN-
44 Tervo 27.7.2017 Pienet aikuisetPUN4
45 Kuopio 11.11.2017 AikuisetSIN-
46 Kuopio 2.12.2017 Pienet aikuisetPUN-
47 Kuopio 6.1.2018 Pienet aikuisetSIN1 BIS-
48 Kuopio 18.2.2018 Pienet aikuiset
Parikisa
SIN4
PARI-
49Kuopio 24.3.2018 Pienet aikuisetSIN4
50 Kuopio 29.4.2018 X-rotuPUN2
51 Kuopio 1.5.2018 Pienet aikuisetSIN3
52Siilinjärvi 15.6.2018 Pienet aikuisetSIN1 BIS5
53 Kuopio 27.6.2018 VeteraanitSIN-
54 Kuopio 14.7.2018 X-rotuPUN3
55Suonenjoki 25.7.2018 Pienet aikuisetPUN-
56 Kuopio 31.7.2018 Pienet aikuisetSIN-
57Kuopio 1.8.2018 Pienet aikuisetPUN-
58 Kuopio 25.8.2018 X-rotuMON3
59 Kuopio 5.1.2019 Pienet aikuisetSIN-
60Kuopio 13.4.2019 Pienet aikuisetPUN-
61 Kuopio 28.4.2019 Pienet aikuisetPUN-
62 Lapinlahti 1.5.2019 Pienet aikuisetPUN4
63Kuopio 25.5.2019 X-rotuPUN1 BIS-
64 Rautalampi 26.5.2019 VeteraanitSIN2
65 Juankoski 30.5.2019 VeteraanitVET-
66 Kuopio 30.6.2019 VeteraanitPUN4
67 Rautalampi 11.8.2019 VeteraanitPUN3
68 Kuopio 30.11.2019 VeteraanitSIN3
69 Juva 5.1.2020 X-rotuMON2
70 Kuopio 6.1.2020 VeteraanitPUN-
71 Kuopio 8.2.2020 VeteraanitPUN3
72 Kuopio 16.2.2020 VeteraanitVET-
73 Kuopio 19.7.2020 Veteraanit
X-rotu
SIN-
MON3
74 Lapinlahti 1.8.2020 VeteraanitVET-
75 Kuopio 8.8.2020 Parikisa
Veteraanit
PARI3
VET-
76 Kuopio 11.8.2020 VeteraanitVET-
77 Kuopio 18.8.2020 VeteraanitPUN4
78 Kuopio 25.8.2020 X-rotuMON1 BIS-
79 Kuopio 13.3.2021 Pienet aikuiset
3. sija
80 Kuopio 6.6.2021 VeteraanitSIN2
81 Kuopio 12.6.2021 VeteraanitPUN4
82Kuopio 13.6.2021 Pienet aikuisetPUN-
83 Kuopio 10.7.2021 VeteraanitVET-
84Kuopio 4.9.2021 VeteraanitSIN1 BIS-
85 Kuopio 25.9.2021 VeteraanitPUN3
86 Kuopio 6.11.2021 VeteraanitSIN-
87 Kuopio 19.2.2022 VeteraanitSIN2
88Varkaus 27.2.2022 Veteraanit
Parikisa
VET3
PARI1
89Varkaus 13.4.2022 Veteraanit
Parikisa
VET3
PARI1
90 Nilsiä 14.5.2022 Veteraanit
VET SIN-
91 Varkaus 26.5.2022 Veteraanit
VET (PUN)1 BIS5
92 Vesanto 14.7.2022 Veteraanit
VET PUN4
93 Joensuu 18.7.2022 Veteraanit
VET PUN1 (PUN)BIS2
94Kuopio 22.7.2022 Veteraanit
VET SIN2
95 Kuopio 1.8.2022 Veteraanit
VET PUN1 BIS6
96 Juva 28.8.2022 X-rotu
MON3
97 Varkaus 21.9.2022 Veteraanit
VET2
98Kuopio 1.10.2022 Veteraanit
VET PUN3
99 Varkaus 19.10.2022 Veteraanit
VET3
100 Varkaus 16.11.2022 Veteraanit
VET4
101 Varkaus 14.12.2022 Veteraanit
VET1 BIS4
102 Kuopio 6.1.2023 Veteraanit
VET SIN4
103 Kuopio 16.4.2023 Veteraanit
VET SIN3
104 Kuopio 1.5.2023 Veteraanit
VET PUN-
105 Vehmersalmi 18.5.2023 Veteraanit
VET-
106 Kuopio 20.5.2023 Veteraanit
Lapsi ja koira
VET2
LK3
107 Vesanto 13.7.2023 Veteraanit
VET SIN1 BIS-
108 Kuopio 14.10.2023 Veteraanit
VET PUN3
109 Suonenjoki 18.11.2023 Veteraanit
VET PUN1 BIS-
110 Kuopio 6.12.2023 Veteraanit
VET PUN-

Viehejuoksumöllit
Paikka ja aika Luokka Tulos
Kuopio 11.9.2021 Pienet juoksuoikeudettomat 79p 5/5