Yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä koira-aiheisten yritysten ja yksityisten ihmisten kanssa. Pian 10-vuotiaan blogimme vahvuuksia ovat sen monipuolisuus, persoonallisuus, suuri lukijamäärä sekä säännöllinen tietoliikenne sivuillamme.

Keskimäärin blogissamme vierailee 7000 kävijää kuukaudessa. Noin puolet kävijöistä käy blogissani ensimmäistä kertaa ja noin puolet kävijöistä on paluukävijöitä. Löydymme lisäksi Facebookista, Youtubesta (450 tilaajaa), Instagramista (leenamaya), Bloglovinista ja Suomalaiset Agilityblogit-listauksesta, joiden kautta sivuillemme tulee myös liikennettä. Julkaisen yhteistyöpostaukset pyydettäessä myös Facebookissa Koirabloggaajat- ja Bloggaajat-sivuilla.

Yhteistyökumppanuus tuo näkyvyyttä esimerkiksi tuote-esittelynä, tuotearvosteluna, kuvina ja videoina ja postaus sisältää linkin tai kuvalinkin haluamastasi kuvasta yrityksesi sivuille. Yhteistyöpostaus löytyy blogistani niin pitkään kuin blogini suinkin on pystyssä - eli vuosikausia! Blogit ovat nykyaikainen ja toimiva keino saada näkyvyyttä suoraan haluamallesi kohderyhmälle. Yhteistyö voi olla kertaluonteinen tai jatkuva. Aikaisempia yhteistyöpostauksia voit selata blogistani avainsanalla Yhteistyö.

Ota yhteyttä, mikäli koet että hyötyisit yhteistyöstä. Sovitaan yhdessä, millainen näkyvyys sopisi juuri sinun tuotteellesi tai yrityksellesi: leenamayah@gmail.com

Do you want to got visibility to your brand or product? We are doing co-operation with people and organisations who are interested about dogs and dog products. Our blog is active and popular Finnish dog blog which tells about four mixed-breed dogs and dog sports like agility. We got about 7000 visitors every month. If you want co-operate with us, please contact me: leenamayah@gmail.com

Yhteistyökumppaneitamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.