Yhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä koira-aiheisten yritysten ja yksityisten ihmisten kanssa. Pian 7-vuotiaan blogimme vahvuuksia ovat sen monipuolisuus, persoonallisuus, suuri lukijamäärä sekä säännöllinen tietoliikenne sivuillamme.

Keskimäärin blogissamme vierailee 7000 kävijää kuukaudessa. Noin puolet kävijöistä käy blogissani ensimmäistä kertaa ja noin puolet kävijöistä on paluukävijöitä. Tarkempia kävijämäärätilastoja ja -tietoja on saatavilla pyydettäessä. Löydymme lisäksi Facebookista, Youtubesta (450 tilaajaa), Instagramista (leenamaya), Bloglovinista ja Suomalaiset Agilityblogit-listauksesta, joiden kautta sivuillemme tulee myös liikennettä. Julkaisen yhteistyöpostaukset pyydettäessä myös Facebookissa Koirabloggaajat- ja Bloggaajat-sivuilla.

Yhteistyökumppanuudella saat näkyvyyttä esimerkiksi tuotetestausten/-arvosteluiden muodossa, erillisinä tuotepostauksina, kuvina ja videoina sekä tietysti linkin muodossa tällä ja monella muulla sivulla. Blogit ovat toimiva keino saada näkyvyyttä suoraan haluamallesi kohderyhmälle. Yhteistyö voi olla kertaluonteinen tai jatkuva.

Ota yhteyttä, mikäli koet että hyötyisit yhteistyöstä. Sovitaan yhdessä, millainen näkyvyys sopisi juuri sinun tuotteellesi tai yrityksellesi: leenamayah@gmail.com

Do you want to got visibility to your brand or product? We are doing co-operation with people and organisations who are interested about dogs and dog products. Our blog is active and popular Finnish dog blog which tells about four mixed-breed dogs and dog sports like agility. We got about 7000 visitors every month. If you want co-operate with us, please contact me: leenamayah@gmail.com

Alla on listattu tähän mennessä kanssamme yhteistyötä tehneet/tekevät yritykset ja yksityiset henkilöt.


Tämän sivun teksti on alkuperäisesti täysin itseni kirjoittama, joten sen kopioiminen suoraan tai edes pienin muutoksin ei ole sallittua. Teksti löytyy luvattomasti, lähes suorakopioituna muutamasta blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.