23.3.2011

Kasvatussuunnitelma 2011

Päätös tehty, eikä sitä tehty hetken mielijohteesta, uskokaa pois. Sain stressata ja miettiä ja puntaroida miten tämän homman kanssa tehdään. Tultiin siihen tulokseen uroksen omistajan kanssa, että pentuja ainakin yritetään. Listaan tähän tekijöitä, joiden kautta tähän päätökseen päädyttiin...
Rocky ja Sani 2O1O

Terveys: Jälkikasvu tulee olemaan melko kevytrakenteista, joten vaikka Sanilla on C-lonkat, niin uroksen A-lonkat kompensoivat niitä. Sanin lonkat eivät olleet kaukana B-lonkista, eikä nivelrikkoa löytynyt.
Kummallakin vanhemmalla on 0/0 kyynärnivelet.

Luonne: Luonneominaisuuksien puolesta uros kompensoi Sania. Sanin luonteesta jää puuttumaan ripaus energisyyttä ja ohjaajapehmeyttä. Roksu taas on energinen ja ohjaajapehmeä. Jälkeläisten toivon olevan Sania pienempikokoisia ja sirompia, joten uros kompensoi tässäkin asiassa.

Valintani ei välttämättä miellytä kaikkia, mutta tämä asia ei muille sillä tavalla kuulukaan. Joka tapauksessa voin olla ylpeä ja seisoa sanojeni takana tässä asiassa. Hommat on hoidettu ja tullaan hoitamaan tästäkin eteenpäin hyvin.

Perjantaina lähdemme astutusreissulle. Minä ja siskoni olemme siellä mukana pe-la, ja Sani jää sinne maanantaihin saakka, ja maanantaina noudan toivottavasti elämää täynnä olevan neitimme sieltä takaisin. Sopimukset on kirjoitettu, ja ne ovat allekirjoitusta vaille valmiit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.