26.6.2011

Do not bite me puppy

Pentujen meno villiintyy päivä päivältä, Sani on alkanut vieroittaa ja kurittaa (lue: kouluttaa) pentuja. Naskalihampaat purevat kaikkea mikä eteen sattuu. Kissoihin on tehty tuttavuutta ja pennelit ovat saaneet olla irti pihalla vuorotellen. Pentulaatikko hilattiin tänään pois kokonaan ja pennuille tehtiin portti pukuhuoneen ovelle että saavat olla koko huoneessa irti. Ulkona ovat olleet tarhassaan riehumassa ja nukkumassa. Kaneihin pennelit saavat tutustua lähipäivinä. Pennut madoteltiin 4-viikkoisina ja ne ovat saaneet syödä jauhelihaa ja penturuokaa sekä soseutettua pakastemuikkua.

Luonne-erot ovat koko ajan selkeämmin nähtävissä. Chestnut ja Cornette ovat rauhallisimpia istuskelijoita, Chestnut on sylikoira ja todella hellyydenkipeä. Cicaro on rohkea ja aktiivisimpia pentuja, Coral on myös todella aktiivinen ja leikkisä. Comet on riehakkain, se murisee ja hyökkäilee muiden pentujen päälle, mutta toisaalta se välillä istuskelee rauhallisena omissa oloissaan. Pennuillakin on erilaisia päiviä, mutta kutakuinkin näin ne yleensä käyttäytyvät. Totutellaan nyt pentuja reilusti erilaisiin asioihin ja tilanteisiin, perheemme kaksi kissaa ovat ottaneet pennut hyvin vastaan, ja pennut ovat kiinnostuneita kissoista. En uskalla jättää vielä kissaa ja pentua kahdestaan, vaan olen itse vieressä ja vahdin tilannetta, ettei kissa pääse vahingoittamaan pentuja.

Coral ja kissa
Me tahotaan jo pois täältä!
Coral ja kanit
Caramel ihmettelee
Coral
Chestnut
Comet
Chestnut
Cornette
Cicaro
Coral nukahti kesken kengänsyönnin
Cicaro kellii
Maailmaa tutkimassa sisarusten kanssa
Ulkoruokintaa
Räähkiäinen riehuu tällä kertaa kenkätelineessä

3 kommenttia:

  1. Hihihi ne on kyllä niiiiiiiiin öpöjä... :D <3 Ja hassun näkösiä (kute tossa "Cicaro näyttää jo ihan koiralta!" kuvassa) :D Tuitui :DD

    VastaaPoista
  2. *Iihania <3 VOi vitsi mitä nassukoita :p Jos nää ois kissanpentuja nii mee tultais kyl hakee jo yks x''d ! Juu, mamma tahtoo meille kissanpennun.. Taas.. :D

    VastaaPoista
  3. Voih, todella söpöjä kaikki! Chestnut varsinkin... <3 Kovasti mieli tekisi uutta pentua, mutta tuskinpa vielä pariin vuoteen. Omat koiratkin vasta 4 & 2v. Ehkä joskus sitten... :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.