8.6.2012

Kesän tavoitteet

Noniih, 1.6. saakka oon ollu Savonmailla, täältä irtos töitä, joten täällä vietän myös kesäni. Ihan nastaa ku saa mökkeillä ja koirat saa viettää kesänsä maalla ja juosta paljon vapaana jne.

Tavoitteenamme kesälle on, että saadaan Cicaron ja Caramelin kans aloitettua agility, vissiin ensin kotipihalla omalla estekalustolla. Tarkoituksena saada hypyt ja ja tunneli haltuun ainakin jollakin tapaa, kontaktit jätetään ihan kurssille opetettaviksi. Säkäkorkeusluokkansa perusteella Cicaro menisi mediin ja Caramel maxiin.

Aidat (alettiin treenaamaan 10.6.)
Rengas (alettiin treenaamaan 10.6.)
Pituushyppy
Muuri
Pöytä
Puomi
Keinu
Tunneli
Kepit

Nuo esteet löytyy kotoa, eiväthän nuo kummosia ole, mutta jospa niillä pääsis vähän alkuun ennen kursseja, joita syksylle oon koettanu katella. Ja noista en tosiaan kontaktiesteitä edes kotona opeta, ellei sitte sorruta vähä testailemaan.

Mätsäreitä tullaan kans kiertelemään. Auroralle pitäis tokon alkeet saada haltuun, Sani sais taas laihtua, lihonut kummasti taas kotioloissa. Ja Sampuran kans sitä jälkee pitäs kans reenaa.

Jeps. Ite oon kunnon kuume- ja flunssataudissa, mut tänään meinasin jo uskaltautua esteitä raahaamaan takapihalle, ne on talven jäljiltä säilytykses jossai katokses. Mitehä monta kertaa oon nääki tavoitteet jo rustannu ylös? Ne vaa aina jää johki postausruuhkan taa piiloon ni iha muksa nyt että ovat taas esillä. Ainaki hetken.


1 kommentti:

  1. Tosi kiva blogi (:
    Toi banneri on ihana! ja muutenkin ulkoasu tosi kiva.
    tän postauksen kaikki kuvat on ihanan vauhdikkaita ja muutenkin hienoja, etenkin tuo 5. kuva, kissa koiralauman keskellä : D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.