28.10.2013

Antipaimenet


Ensnä, tsekatkaa ed. postauksesta temppuluokan video, jonka sain ladattua postaukseen jälkikäteen!
Sain vasta tuoreita kuvia kasvatistani Jekusta (Betty's Chestnut). Kuvat on ottanut Jekun omistaja.

Mitäs muuta meille. Emme menneet vkl mätsäreihin, koska minun piti tehdä oparia - mikä ei lopulta onnistunutkaan. Olisin siis voinut mennä mätsäämään, vaan säästyipä neki roposet. Mölliaksa meni myös osaltamme ohitse, koska emme saaneet sinne kyytiä. No, koiraisa viikonloppu vaihtuikin kouluisaksi viikonlopuksi. Sain viimein kässättyä kuvavuoren loppuun.

Laumamme kasvoi tilapäisesti!
Meillä muuttui viikonloppu jännäksi heti perjantaina, kun palasin töistä. Rapussa oli vastassa kissa, ihan yssikseen. Nakkasin kesyn, hyvinsyöneen rontin kouraan ja kysäisin seinänaapurilta, tietääkö hän mitään kissasta. He olivat jo käyneet kyselemässä ovelta ovelle -tekniikalla, jos joku tietäisi kissasta jotain, vaan kukaan ei tiennyt. Olivat sitten jättäneet kissareppanan rappuun yksin kulkemaan, mikä oli mielestäni vastuutonta. Sanoin naapurille, että otan kissan kämppääni ja vien lapun ulko-oveen - en varmasti raaski jättää kisua rappuun, ties vaikka joku tekisi sille jotakin tai rohkea katti karkaisi kun joku avaisi ulko-oven.

Soitin myös Kuopion eläinsuojaan, että mitä teen kissan kanssa, joka todennäköisimmin on jonkun rappulaisen kissa. Sanoivat sieltä kissan perustiedot ylös otettuaan, että jos mahdollista, pidän kissan itselläni iltaan saakka, jos omistajat vaikka ilmaantuisivat takaisin hakemaan kissaansa.

Tutustutin koirat varovasti kissaan, koska en olisi jaksanut katsoa mahdollisesti loppuiltaa Kiksun sekoamista kissan takia. Kisu oli todella rohkea, se vain puski koiriani. Tunnin päästä kissan omistaja, alakerran naapuri kuitenkin soitti ja haki 3-vuotiaan Killensä takaisin kotiin. Omistaja arveli, että hänen äitinsä oli vahingossa karkuutanut kissan aamulla. Loppu hyvin kaikki hyvin, ja päivän kissa pelastettu kiipelistä!

Sain vkl aikana tehtyä yhden tilauspannan ja pienennettyä koirien heijastinliivit sopivaksi - viimeinkin. Sitten tuli eteen taas materiaalipuutos, joten mm. yhdet tilausvaljaat siirtyivät alkuviikon tehtäväksi.

Tajunnanräjäyttävää kuvankäsittelyä Photofiltrellä.

1 kommentti:

  1. Millä kalustolla sä kuvailet? Ihan mahtavia kuvia. :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.