20.10.2013

Match Show KuopioAustralianpaimenkoirat Ry järkkäs Kuopiossa mätsärit. 
Sijoituimme tänään näin: Caramel MON PUN2 TEM3, Cicaro MON SIN1 BIS12.

Temppuluokka oli meille ihan uutta, ja aika erilainen olikin kuin mitä olin odottanut. Siinä olisi saanut esitellä 2-3min aikana vaikka miten monta temppua, mutta eihän me oltu varauduttu kuin yhteen eli selkätemppuun. No, improvisoin siinä pienen shown meille eli Kurre-Pipi-Väliin-Selkään-Syliin. Oltais voitu vielä näyttää pujottelutemppu ja lopuksi niiaustemppu, mutta eniten tässä kisassa ratkaisi koiran innostuneisuus ja yhteistyö. Osallistujia temppuluokassa oli 5, x-rodussa 4, BIS-kehässä 12.
Vähän tämmösiä pienten luokkien automaattisijoituksia ja palkintoja napsahteli, mutta mukava oli silti käydä pitkästä aikaa kisailemassa ja tyttöjen esiintymisestä ainaski saa olla ylypiä!

Palkinnoksi saimme 4 pokaalia, 4 ruusuketta, kasapäin erilaisia nameja joista yksi pussi meni kaverille kiitoksena koirakätenä ja kuvaajana toimimisesta, RC:n taitettava kaksiosainen ruokakippo (kätevä mökille!!), 2x5e lahjakorttia, narulelu, 2 tekstikylttiä, bordercollie-pinssi ja koikkeri-avaimenperä.

Saatiin vissiin tuplattua pokaalit ja ruusukkeet yhdellä mätsärireissulla.Venataan temppuluokan tuloksia ja kehäillään.
Koiranvaihtoon aikaa tässä välissä n. 5 sekuntia. Kivaa mätsää kahen koiran kanssa hhe.
Emmää oo etupainoone!
 

Ttu ny sitä meininkiä!!
Kipsa leikkii kehien välissä.
BIS12

Tulevia tapahtumia:

26.10 Match show Kuopio opinnäytevelvollisuus, joten mätsit jäi välistä...
27.10. Mölliagit Kuopio (korkataan aksakisat, jipiii) kyytiongelma, ei päästy tännekään...

2 kommenttia:

  1. Teillähän meni hienosti, onnea! Jännä tuo temppuluokka, minäkään en ole aiemmin törmännyt sellaiseen. Ja ompas hirmusti palkintoja! Menestystä ja kivoja hetkiä tuleviinkin mätsäreihin sekä aksakisoihin! :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.