5.8.2017

PentutapaaminenPläänäilin pentutapaamista jo joskus viime vuoden puolella. Ideana oli kasata kokoon Rockyn jälkeläisiä ja pentujen emoja (äkkiseltään laskettuna koiria kertyy joku 31kpl). Vain murto-osa omistajista tavoitettiin yhdessä Roksun omistajan kanssa, ja suurin osa ei alkuunkaan ollut tulossa paikalle. Ikävä kyllä osanottajamäärä jäi lopulta vähäiseksi. Ois ollu huippua nähä pitkästä aikaa kasvatteja ja niiden lähisukulaisia.

Vietettiimpähän mökkielämää yhden yön verran Jennyn ja Savun kanssa. Paikalla visitoivat myös kotiväki Sanin ja Cismetin kanssa sekä koiriin tutustumassa kävi myös Taina. Sadetta, jopa suoranaista rankkasadetta piisasi, joten lenkit jäivät aika lyhyiksi.

Talkoilin myös ko. viikonloppuna kaksi päivää Kuopion KV-näyttelyissä. Toiset näyttelyt joissa olen ikinä ollut, ja kassikaupallahan sieltä lähti tarviketta ja herkkua matkaan. Näyttää lähtevän aika herkästi käsistä ku saa tuntuvilla alennuksilla koiratarvikkeita!

18.8. on seuran saunailtama, jonne koirat pääsevät tietenkin mukaan. Kisoissa kahlaamme elokuun ja syyskuun ahkerasti kuten kalenterista näkyy. Jospa sieltä napsahtaisi se viimeinen LUVA Caralle.

1 kommentti:

  1. Minua niin harmittaa etten tajunnut ottaa Hippua mukaan mutta ehkä joskus sitten :) olisi ollut kyllä energiapakkaus leikkimään kerrankin samankokoisten kamujen kanssa. Kivoja juttuja olet ostellut, minunkin on tosi hankala käydä missään ostamatta mitään koiralle tai kissoille. Aina jotain nameja, leluja, kippoja tai ruokaa tarjouksesta ;D

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.