29.5.2011

Pennut 4vrk

Täällä on sujuillut kaikki hienosti. Sani malttaa käydä jo pienellä lenkillä käppäilemässä kun pennut nukkuvat turvallisesti pentulaatikossa. Sani myös syö paremmin kuin koskaan ennen, luonnollisesti. Neiti ei välitä, vaikka pentuja nostellaan laatikon ulkopuolelle, vieraiden emme ole vielä antaneet koskea pentuihin, mutta vilkaista on saanut. Sani on onneksi ottanut vieraat hyvin, heiluttaa vaan häntää niille. Pitäisi ottaa potrettikuvia pennuista, ja kaverikuvia ja ryhmäkuvia kans. Jos laittaisi pinkkiä kangasta taustalle ja pari pehmolelua niin tulisipas aika mukavia fotoja vaaveista.

Pennut ovat kasvaneet hurjasti ja karvaakin on tullut lisää. Kaikki pennut ovat varsin reippaita ja imevät pää armottomasti vispaten. Toivottavasti Sanilla riittää maito kaikille, ainakin pennut nukahtavat tyytyväisinä imettyään, painot nousevat tasaisesti ja pennut ovat reippaita, eli eipä taida tarvita huolestua.

Pennuista näkee jo nyt eroavaisuuksia luonteissa. Comet, lauman ainoa uros, on varmaankin kovaäänisin ja tykkää kiipeillä Sanin päällä, se haluaa aina olla mahdollisimman korkealla. Chestnut on aina melko tyytyväinen, ei pahemmin vingu ja se tykkää kieriä, temppukoiran alkuko? Cicaro nukkuu usein Sanissa tai muissa pennuissa kiinni, muut saattavat nukkua yksikseen mutta Cicaro on niin seurankipeä, että haluaa aina jonkun vierelleen nukkumaan. Cicarosta saattaa tulla hyvin voimakkaasti omistajaansa kiintyvä yksilö, niin kuin Sanikin on. Pidän siitä ominaisuudesta. Cicaro ja Caramel nukkuvat lähes aina kahdestaan, aika hyvä sattuma, sillä ne tulevat viettämään yhdessä toivottavasti kymmenenkin vuotta.

Coral, Chestnut, Cornette ja Cicaro
Coral ja Cicaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.