12.7.2013

Match Show Tervo

Hieman hellettä mätsäreissä! Tsillaillaan ny sitte.
Sain kuulla töissä, että tänään järkättäs mätsäri tässä kotituppukylässä. Onneksi oli sellainen työvuoro, että pääsi yleensäkin lähtemään mätsäreihin. Keli oli kuumottava, ja koirat tietysti väsähtäneitä ja flegmaattisia sen takia. Aktivoin niitä aina ennen kehiä, jotta ne ois ollu vähä pirteemmän näkösiä kehässä. Sisko esitti Cicaron, vaikka pitkään mietti että uskaltautuuko ensimmäistä kertaa koskaan kehään koiran kanssa. Tähän saakka syrra oli ollut vain koirakätenä ja kuvaajana.

Caramel PUN1.
Lohdutin sillä, että Kiksu on helppo esitettävä, ja kerroin vielä ehkä liikaakin koiran esittämisestä, sillä syrra hermos entistä enemmän. Kehässä jännitys ei näkynyt ollenkaan, ja Cicaro sai pariarvostelussa punaisen nauhan ja sijoittui punaisten kehässä kolmansiksi! Eli Cicaro tänään PUN3!!

Cicaro PUN3, syrra esittämässä.
Caran esitin ite, ja jouduin todella aktivoimaan sitä paljon kehien välissä. Se makoili jossakin vaiheessa pitkin pituuttaan kaiken hälinän keskellä, ja laitoinpa otuksia häkkiin viileään lepäilemään myös jossakin välissä. Caramel sai punaisen nauhan ja yllätti sijoittumalla isojen koirien punaisessa kehässä ensimmäiseksi, siispä Caramel tänään PUN1! BIS-kehässä ravuuttivat ties miten pitkään, Cara seisoi kerrankin täyyydellisesti koko ajan ja ravasikin mukavasti, mutta pitkän tuomarien mietinnän jälkeen ei kuitenkaan aivan päästy palkinnoille, sillä olimme viidensiä. Kisa 4. ja 5. paikasta oli todella tiukka, ja luulin etteivät tuomarit saa koskaan päätettyä nelosta. Saatiin sitten kunniamaininta kuitenkin :D

Hieno päivä, ja 2/3 syrran kanssa ostamistamme arvoistakin voitti kaiken kukkuraks.

Odotan kiltisti häkissä varjossa.
Tatti.
Aktivointia...
... ja vielä lisää aktivointia.
Lääh puuh.
Jännä hetki BIS-kehässä. 2 valittuna jatkoon jo, ja näistä vielä 2 pääsee jatkoon. Me tipuimme
tässä vaiheessa, eli ei aivan sijoituttu. Cara seisoi kuitenkin hirmuisen hienosti ja hievahtamatta!
Icepeakin palkintoreppu, retkeilyyn! Niiin meille passeli!

2 kommenttia:

 1. Heippa! Minkä kokoinen tuo sun tausta on? Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun olen taustaa tekemässä ja missään ei lue minkä kokoinen sen pitäisi olla! Ps. Luen sun blogiasi muuten:)

  Niin ja mikä malli tää on? Olisi kiva tietää niin itsekkin voisin tehdä läpinäkyväksi tekstin taustan. :)

  -Sanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, taustan koko on 1887x1385 pikseliä. Taustan leveys tosin vaihtelee hurjasti riippuen siitä, mikä kone kelläkin on, joten viisainta olisi tehdä tausta, jonka voi laittaa toistumaan ilman, että kuviointi häiriintyy. Ei ihan helppoa aina, menee toisinaan tuntikausia että saa sopivan taustan tehtyä, bannerista puhumattakaan.
   Ja malli on "Yksinkertainen".

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.