20.10.2014

Kuvapostaus: Syyslenkki

Tässä ois tietysti ollu laittaa kuvia tuleviin postauksiin vaikka millä mitalla, mutta olen havainnut että mikäli säästelen kuvia myöhempiä postauksia varten, niitä kasaantuu aivan liikaa enkä enää viitsi myöhemmin julkaista kovin vanhoja kuvia. Joten, överöitykää. Saakaa överit Sikarosta ja Saramellista. 

Käytiin siis likkojen kans Savisaaressa haistelemassa hevoseläinten jälkiä ja vielä hämärän jo hieman laskeuduttua käytiin rannassa juoksemassa irti - tai no minä tyydyin vain kuvaamaan. Kuvia kertyi kiitettävästi eli liikaa - keli ja kuvausympäristö kun suosivat!

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia ja kauniita koiria :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten paljon ihania kuvia! Tykkään, tykkään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kiva ku tyksit! (:

   Poista
 3. Voi Sharmelito son hiano elukka ;3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22.10.14

  Miksi koirilla on huivit kaulassa? Leikkiessä kuitenkin voi jäädä kaverin leuka kiinni ja sitten sattuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvistyksen kauhistus kun koirat eivät ihan joka kerta irti leikkiessään ole täysin alasti. Ainahan voi sattua, tekipä ihan mitä tahansa ja miten tahansa, mutta en osaa olla mikään hysteerikko elukoitten kanssa. Ja nyt joku varmaan lukee asian niin että miulle ois ihan se ja sama missä koirat viilettää ja niin pois päin. Ei sentäs, varjelen kyllä koiriani kaikelta pahalta. Mutta en pahoilta huiveilta. Elämässä pienimpiä riskejä ehkä on että koirat leikkivät toisinaan huivit kaulassa. Ja huivit kaulassa liikutaan vaan jos kuvataan tai ollaan jossaki ihmisten ilmoilla. Ja sillonki normaalisti aina hihnassa, eikä irti. Ne on nuo huivit sellane viaton juurtunut tapa, meijän oma juttu. Lauma leikkii yleensä pitämällä toisiaan kiinni hännästä, vaikka toisinaan myös hyökkivät toisensa niskaan. Mikäli tällainen dramaattinen tapahtuma sattuisi että toinen koirista älähtäisi hampaidensa jäätyä kiinni toisen huiviin, toinen koira lopettaisi leikin samantien. Eikä kiinni jäänyt koira lähtisi reuhtomaan ihtiään irti, koska ne tietävät olla aloillaan ja että äiskä tulee ja pelastaa. Ellei vuosien saatossa haprastunut huivi jo antaisi periksi teräville hampaille. :)))

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia! Kauniita koiria sinulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks ränks! Havaitsin juuri puhelimella blogini kuvia selaillessa että pystykuvat on ihan kuralaatusia :D toivottavasti moni ei selaa puhelimella blogiani.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.