11.10.2017

Uutuuksia syksyyn

Kolmella raikkaalla uutuudella kohti syksyä! Tuotteet saatavilla lokakuussa 2017!
Lohiöljy 300ml

Korkealaatuinen 100% luonnontuote Norjan lohesta. Lohiöljy on lisäravinto täynnä koirille ja kissoille tärkeitä omega-3 rasvahappoja. Lohiöljyllä on lukuisia terveysvaikutuksia esimerkiksi ihon ja turkin hyvinvointiin. Hyvänlaatuiset rasvat auttavat ehkäisemään kutinaa, hilseilyä, turkin kiillottomuutta, tassujen halkeamia ja karvanlähtöä.

On tutkittu, että näillä rasvoilla on positiivista vaikutusta myös immuunitoimintaan, aivojen ja silmien kehitykseen, luiden ja nivelten terveyteen, tulehdusten ehkäisyyn sekä sydämen ja verisuonten terveyteen. Melkoinen supertuote kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Tuote sisältää E-vitamiinia ja rosmariiniuutetta sekä Omega-3, EPA, DHA ja DPA rasvahappoja jotka jäävät usein puuttumaan lemmikin ruokavaliosta. Öljy tuoksuu ja maistuu tuoreelle kalalle, joten sillä voi lisätä huonoruokaisen lemmikin ruokahalua sekä tuoda ruokaan lisäenergiaa tuotteen rasvaisuuden vuoksi. Tuote voidaan tarjoilla raakaruuan, kuivamuonan tai kotiruuan kera ja se sopii kaiken ikäisille ja - kokoisille ja on tarpeellinen varsinkin herkkäihoisille, aktiivisille, seniori-ikäisille ja kantaville nartuille.

Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa 3kk. Saatavilla K-Citymarketeista, Dogs First -nettikaupasta, Lemmikki Oy:n tehtaanmyymälästä sekä muista hyvin varustetuista marketeista. Annostelu tapahtuu painon mukaan ja mukana tulee kätevä mittakuppi. Alla annostelutaulukko.

Päiväannos alle 5 kg 5-15 kg 15-30 kg yli 30 kg
2,5 ml 5 ml 10 ml 15 ml

Tuotesisältö: Rasva 100 %, Proteiini 0 %, Vesi 0 %, Omega- 3 rasvahappoja 13-18 %, DHA 2-6 %, EPA 2-4 %, DPA 1-2 %, E-vitamiini: 130 ml/kg

LAUMA TESTASI:
Jes, kerrankin purnukka jonka etiketti kestää sen että öljyä tuhraantuu toisinaan purkin kylkeen (mittakippoa ei kannata sujauttaa käytön jälkeen takaisin korkin päälle tai näin käy.) Plussat siitä että mukana tulee kätevä mittakippo. Vaikuttais olevan just sopivan kokoinen pullo kahden pienehkön koiran talouteen, ettei kerkeä mennä vanhaksi. Tuotteen haju on aitoa ehtaa lohta ja ulkonäkö on raikas ollen samaa sarjaa monen muun Eläinruokatehdas Lemmikki Oy -tuotteen kanssa. Tuote on viskositeetiltaan aavistuksen sakeaa, öljymäistä ja kauniisti oranssiin taittavaa.

Yksi erittäin olennainen vaatimus lohiöljyssä on meillä se että se ei saa närästää koiraa. Syötin lohiöljyä päivittäin viikon ajan koirilleni ja en huomannut närästysoireita, eli lupaavalta näyttää. Nyt pakkasten lähestyessä on ajankohtaista ottaa lohiöljy takaisin päivittäiseen käyttöön, jotta kylmät kelit eivät pääse yllättämään kuivattamalla tassuja ja ihoa. Kesäaikaan tulee toisinaan huomaamattaan jätettyä öljyt pois ruuasta, mutta varsinkin talviaikaan öljyä ilmestyy kippoon kerran päivässä. Lohiöljy maistui koirille hyvin, tytöt eivät turhia ihmetelleet uutuutta vaan hotkaisivat ruokansa entiseen tapaan. Tytöt harvemmin nirsoilevat millekään, joten ne ovat aika armeliaita testaajia. Omistaja sen sijaan on vähän tarkempi tapaus.

Oscar pekonimakkara ja kanamakkara koirille 500 g

Kaksi odotettua, nirsoillekin koirille maistuvaa täydennysrehu-uutuutta. Makkaroiden maistuvuuden takana on aito kotimainen liha. Pekonimakkara pitää sisällään pitkään kypsennettyä sianlihaa ja -elimiä ja kanamakkara on valmistettu kypsennetystä kanan- ja sianlihasta.

Nämä tuotteet eivät sisällä viljaa tai muutakaan turhaketta, ja siksi nämä ovat kelpo vaihtoehto myös yliherkkyyksistä kärsiville lemmikeille. Näissä on kiinnitetty huomiota erinomaiseen maittavuuteen, joten makkarat maistuvat nirsoillekin kavereille. Voit tarjoilla tuotteet sellaisenaan tai osana monipuolista ruokavaliota. Jos makkaraa lämmittää, siitä saa maistuvan kastikkeen kuivamuonan tai puuron lisukkeeksi - uutta tämäkin, ainakin meille! Säilytys jääkaapissa, saatavuus tehtaanmyymälästä Kuopiosta sekä hyvin varustetuista marketeista kautta maan.

Pekonimakkaran tuotesisältö: Valkuainen 13 %, rasva 16 %, kuitu 0,5 %, hehkutusjäännös 0,8 %

Kanamakkaran tuotesisältö: Valkuainen 13,2 %, rasva 15,3 %, kuitu 0,6 %, hehkutusjäännös 1,9 %

LAUMA TESTASI:
Kutsuvantuoksuisia uutuuksia näin ihmisnenään, eikä nappisilmin vierelläni herkeämättä ruuanjakoa tuijottavista kirsuistakaan voi erehtyä. Mistä tietää että tytöt tykkäs testata uutuuksia? Siitä että jo tyhjäksi maisteltuja kuppeja kuljeteltiin nuolemalla pitkin lattiaa. Normaali reaktio on lopettaa syönti siihen kun ruoka loppuu, mutta nyt tehtiin makkaroista selvää jälkeä. Ei jääny juuri tiskattavaa äiskälle.

Rakenteeltaan makkarat ovat jääkaappikylmänä melko kiinteää tavaraa, kun taas huoneenlämmössä ollessaan hieman löysempää. Rakenne on tavallaan tarrautuvaa, joten lusikalla annostelu on hieman vaivalloista. Makkarat on pakattu sopivan tiiviisti, mistä myös plussat. Olen nimittäin joskus syöttänyt koirille tuotteita, jotka on pakattu liian tiiviisti niin, että pakkausta aukaistessa saa veikkailla, mihin suuntaan sisältö tänään lentää.

Pakkauskoko on näppärä kahdelle vähäruokaiselle koiralle, sillä sisältö ei ennätä kuivaa tai mennä huonoksi jääkaapissa, vaan koirille on tarjolla freesiä, vasta avattua makkarapötköä. Aion hyödyntää makkaroita myös treeninameina. Se on treeninamina sottaava, mutta eihän tätä nyt varsinaisesti oo tarkoitettukaan treeninamiksi. Se kuitenkin sopii myös siihen koska se on tavallista ruokaa maistuvampaa. Jääkaappikylmänä makkaraa on helppo kuutioida treeninamiksi. Se tuppaa hieman mössöytymään purkissa, mutta olempa minä noille joskus löysää purkkiruokaakin treeninamina tarjoillut ja hyvin on kelvannut - annostelussa vain täytyy olla hieman luova. Palkkailen koiria namirasia+makkara/purkkiruoka tmv. -kombolla yleensä vain supersuorituksista, koska mihinkään toistuvaan nopeeseen palkkaamiseen tää on vähän kömpelö keino. Tytötkin on oppineet että tää on spesiaalipalkka jota ei tipahtele ihan mistä tahansa suorituksista.

1 kommentti:

  1. Ihanat tytöt <3 mä ostin nuita makkaroita ja hyvin maistuvat. Oscarin makkarat on muutenkin olleet hyviä, silloin tällöin vaihtelun vuoksi on ostettu. Öljyä meillä käytetään anturoiden kuivuuden ehkäisyyn. Oscarin öljyä tulee varmaan jossain vaiheessa ostettua kunhan entinen loppuu. Koko on just hyvä, varmaan menee yhdelläkin koiralla 3 kuukaudessa :) ei ainakaan paljoa jää yli.

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.