25.5.2011

Synnytys

Onnea Sani, ylpeä koiraäiti! Avautumisvaihe alkoi myöhään illalla levottomuutena ja avautumisvaiheen polttoina. Yöllä Sani herätti vinkumalla useaan otteeseen ja vaihtoi jatkuvasti asentoa ja nukkumapaikkaa. Aamusella se hyppäsi sänkyyn jumahtaen niille sijoilleen. Supistukset olivat voimakkaita ja niitä tuli tiheästi. Raahasin Sanin alakertaan pentulaatikkoon, eikä mennyt kuin vartti ja ensimmäinen vauva oli maailmassa!

Todella nopeaa toimintaa, pentuja tuli tiheään tahtiin ja pitemmän tauon Sani piti 4. pennun jälkeen ja kävi jopa ulkona ja 5. pennun jälkeen meni 2h ja sitten tulikin viimeinen pentu maailmaan, ensimmäinen poika! Synnytys oli helppo ja yllättävän siisti, Sani piti mekkalaa vain 1., 4. ja 6. pennun kohdalla. Jokainen pentu tuli maailmaan parilla ponnistuksella.

Sani tajusi heti mitä sen pitää tehdä, opastin vain ensimmäisten pentujen kohdalla kalvojen kanssa, ja viimeisimmät pennut Sani hoiti hanakasti ja hyvin itsevarmasti. Ei meinannut neiti edes pihalla pissillä malttaa käydä, pakotin sen sinne ja juostenhan sieltä tultiin takaisin. Sanin ollessa ulkona sisko vaihtoi pesään aluset ja minä pesin Sanin takapään vielä ennen kuin päästin sen takaisin pentujen pariin.

Mahtava fiilis, upeita pentuja ja ylpeä ja hyvinvoiva koiraäiti. Mitäpä sitä enempää enää voisi toivoa. Hyvä Sani ja tervetuloa maailmaan pennut! <3

1. blue merle tyttö, 280g, syntynyt klo 12.15
2. tricolour tyttö, 370g, syntynyt klo 12.49
3. mustavalkea tyttö, 280g, syntynyt klo 13.11
4. tricolour tyttö, 280g, syntynyt klo 13.27
5. blue merle tyttö, 340g, syntynyt klo 14.28
6. mustavalkea poika, 310g, syntynyt klo 16.53

5 tyttöä, poika ei vielä syntynyt.
5 neitiä jo syntyneenä.

 <3

3 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Onnea Sani<3 Terveisiä pennuille! Suloisia ovat :)

    VastaaPoista
  2. Jäikö teiltä muuten tuohon laatikkoon pehmusteet laittamatta vai keerkesittekö laittaa ? :) Vai tarkotitteko noita pyyhkeitä ja rättejä pehmusteilla ? :) Onnittelut Sanille ja Röökelille (heh) viellä kerran <3 ! Ihania tuijtuij. pentuja :p

    VastaaPoista
  3. Kyllä siinä oli valmiina pehmusteita, pyyhettä ja pari patjamaista pehmustetta, pitää siihen vaihtaa taas uudet ja paremmat pehmusteet kunhan ei enää tule pentuja, tuskin tulee enää... x) Ja kiitos!

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.