17.7.2011

Vieraiden ihmeteltävänä

Meillä kävi pikkuserkut pentuja ihastelemassa ja meidän erityisen viisas avaruushamsterimme alias Cicaro päätti loikata vauhdista pihan koristealtaaseen... Hamsteri loikkas altaaseen hetkessä, ja ei kun kalastamaan sitä pois altaasta. Kida tutisi ja oli ihan likomärkä, käärästiin se pyyhkeen sisään ja se sai lämmitellä sylissä hetken aikaa kunnes kuivahti, jospa napero pysyy nyt erossa tuosta piha-altaasta :) Tekasin tuossa eilen illalla neideille aktivointipussin, eli sujautin kinkkuviipaleen paperipussin sisään, melko pitkään neidit saivat tehdä töitä, että löysivät palkan, empä tiedä kuka kinkkusiivun lopulta söi ;)

Sani sai tänään tulla illaks mökille mukaan, pistäydyttiin siellä. Ei viititty pentuja ottaa messiin ku viidessä naperossa ois ollu ihan liikaa vahdittavaa. Ehkä sitten suuntaamme mökille, kun on kotosalla enää omat naperot, kahden naperon kanssa luulisi paremmin pärjäävän kuin viiden. Sani ui taas hurjana ja malttoi saunoakin jonkun aikaa, Sanihan on pennusta saakka viihtynyt saunassa, mutta ihan maltillisesti annamme sen saunoa, ettei tulisi lämpöhalvauksia. Onneks paksu turkki kuitenki eristää lämmön tehokkaasti pois koiran iholta.

Paimennneidit saivat juoksennella vapaana pihalla vuorotellen ja nappailin niistä kuvia. Ihan kivasti nuo onnaskin, liitämpä tähänkin postaukseen pari fotoa... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.