3.7.2011

Pentuhirviöt

Mikään ei pysäytä uteliasta koiranpentukatrasta! Naperot tulevat sisätiloissa yli pentuportista ja ulkona ne kiipeävät Sanin edelleen korotettua ramppia myöten pois aidasta. Ramppi purettiin tänään kokonaan pois ja sisällä olevaa pentuporttia täytyy korottaa. Nää on ihan hirviöitä roikkuessaan kintuissa ja vaatteissa sekä syö dessään kenkiä sen minkä kerkeävät.

Sani ei juurikaan enää imetä, hyvin harvoin ja vain vähän aikaa. Sanilta raaputtelin kaikki hammaskivet pois hampaista, harjasin sen perusteellisesti ja puhdistin korvat. Pennut ovat saaneet olla paljon irti pihalla. Kaikkia ei voi pitää irti kerralla, ellei vahtijoita ole vähintäänkin kolmea, sillä eihän nuita mikään kiinni saa jos ne päättävät juosta tielle. Onneksi pennut seuraavat hyvin ihmistä, niin pysyvät tuolla takapihalla paremmin hallinnassa. Comet löysi tänään matoisen hiirenraadon pihalta ja raahasi sitä hetken aikaa suussaan, ennen kuin sain hiirulaisen raadon jätkältä pois. Toivottavasti ei kovin montaa matoa niellyt. Pennut syövät ruokaa melkosta tahtia, hyvin maistuu meillä kotiruoka.

Viikon päästä olisi madotus ja kynsiä pitäisi leikellä jälleen. Autoiluun, veteen, harjaukseen, hampaiden katsomiseen ja toisiin koiriin totutusta on myös luvassa. Kaikilla muilla pennuilla on varmat kodit paitsi Cornetella ja Cometilla. Kaikilla piti olla jo koti luvassa, mutta erinäisistä syistä tilanne on nyt tämä. Eiköhän ne hyvät kodit löydy vielä näillekin. Ehdokkaita riittäisi, pitää vain katsella juuri se oikea Cornetelle ja Komeetallekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.