6.7.2011

Varauksia pennuista

Syliin, otaota!
Nyt on jokaisella naperolla koti, ja oon kyllä tyytyväinen kotilöydöksiin. Yllättävän rankkaa ja vaikeaa puuhaa tuo kotien etsintä. Ei siis vaikea sillä viisiin, etteikö ehdokkaita olisi riittänyt, niitä nimittäin pursusi yli äyräiden. Ilmoitus oli kahteen eri otteeseen netissä parissa pleississä pari päivää kerrallaan, ja jouduin vetämään sen sieltä pois nyt lopullisesti, kun löysin jokaiselle naperolle sellaiset kodit kuin olin unelmoinutkin löytäväni. Coral lähtee Lappeenrantaan, Chestnut Helsinkiin, Comet Kokkolaan ja Cornette Muuramelle.

Kuvia ja kuulumisia pennuista saan tulevaisuudessa kuulla, mikä oli sinänsä iso tekijä kotia etsiessä, koska haluan tietää mitä kasvateilleni kuuluu. Etenkin, kun naperot lähtevät melko kauas kaikki, niin en luultavasti tule osaa niistä näkemään enää koskaan, ellei sitten pentutapaamisessa. Pentupannat eivät enää sovi Cometille ja Coralille, joten totuttelu jää siihen niiden osalta. Oivoi, enää pari viikkoa, ja siinäkö tämä kaikki oli? Aika tuskin kuluu missään niin nopeasti kuin koiranpentujen keskellä. Onneksi kotiin jää pari naperoa, niin jatkuu joltain osin tämä pentuhäslinki.

Naperot villiintyvät päivä päivältä enemmän, ne juoksevat portaita ylös alas ja suurin osa tulee luokse kutsuttaessa. Pentutarkastukseen ja sirutukseen pitää varata aika lähipäivinä.

Cicaro, Caramel, Cornette
Vauhti ei lopu...
Ensimmäiset rakennekuvat kollaasina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.