24.4.2012

Aurora ellässä

Napero kävi hakemassa itelleen tehosterokotuksen ja sirun niskaansa. Rabies sai Aujoojan hieman sätkyilemään ja raaputtelemaan, mutta eipä pahemmin muuten reagoinut. Siru tuntui tietysti ikävältä ku semmone parin millin neula tunkastiin niskanahkaan. Painoa 7,25kg, eli lihonut kuukaudessa 2kg.

Parin viikon hujakoilla päästään mätsäämään, nyt pitäiski alkaa opettelemaan ihan urakalla seuraamista ja seisomista, on vähä vaiheessa vielä. Onkin tulossa tälle keväälle mukavasti mätsäreitä Kajaanissa, Caramel joutuu ne ohittamaan koska se aloitti juoksemaan pari päivää sitten. Mut Kiksun ja Auroran kans saa nyt mätsätä, Kiksun kans pitäs jotenki treenata tuomarikammoa pois, muuten se esiintyy kyllä tosi näppärästi.

Vertailin painoja Cicsun, Carskin ja Aan välillä, kun tyypit oli 18-viikkosia. Aurora menee just Kiksun ja Karskin välissä painonsa kanssa. Kiksu oli 6,2kg, Karski 8,7kg ja Aurora on 7,3kg 18-viikon iässä.

Auroralle ellä määräsi vetoleikkejä, jotta kulmuritkin saadaan irtoilemaan. Tänään ois taas toko, jonne suunnataan tällä kertaa vain Kiksun kans, koska Cara juoksee ja Auroraa en viiti nyt pannalla kiusata ku niska on kuiteski hellänä, ja sirun aluetta ei nyt sais kauheena muutenkaan rasittaa, että siru koteloituu mukavasti eikä lähe liikkeelle. Siispä Kiksun kans privaattitreenit!

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä et paljon maksoi siru? Meillä pitäs laittaa hurtalle ku aikusena tuli ja seropi on..

    VastaaPoista
  2. Taispa olla 35 tai 40e :)

    VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.