15.4.2012

Sadehauvat

Märkää keliä on piisannut, mikä meinaa sitä, että tassupesujakin on suoritettu varsin hurjaa kyytiä! Kaveri Savosta oli käymäs tääl Kainuus torstaista lauantaihin, puistoiltiin hauvojen kans paljon ja saateltiin Aujoojan kans lauantaina kaveri takas junalle. Aurora on ollut nyt täysin sisäsiisti jo monen monta päivää! Se malttaa odotella aamullakin jo ihan hyvän aikaa, että saan puettua päälleni, kun ennen piti hiipiä pukemaan ja juosta pennun kans ulos. Neiti myös osoittaa, kun sillä on kiire ulos, kun se käy tökkimässä ulko-ovea. Ja ulos kun pääsee, niin tekee heti tarpeistonsa ulos mitään jahkailematta! Voi kun ei olisi mikään ohimenevä hyvä sisäsiisteyskausi nyt tämä.

Madotukset annoin pennulle tos viime maanantaina, ja tehosterokotus ois tulosillaan reilun viikon päästä. 21.4. suunnataan pitkästä aikaa mätsäämään tenujen kans, saas nähä miten kova uho on päällä siellä ku noi on ny iha murkkuja ja jokaselle pittää rähjätä. Tykkeen kovasti joo, ehke mennää vaa nolaamaa ihtemme mut vähät me siitä. Tavoitteena, että Cicaro ei pelkäisi tällä kertaa tuomaria, vaikka se olisikin hiliane, äkkiliikkeinen, isokokonen mieshenkilö, niinku viimeks.. Niin, ja että kumpiki neiti malttaisi esiintyä ihan muksasti.

Aivan joo ja tänään tuli lenkillä vastaan toinen koirakko ja pysähyttiin siinä turisemaan hänen kanssaan, ja tää sitte alko tää koiran omistaja kyselemää että harrastanko koirieni kans näyttelyitä. Totesin vaan tyynesti että nää on kaikki ihan sekarotusia. Tää ihminen oli hetken hiliaa suu raollaan, toljotti mun rakkeja ja totes että elä vaa mee sanomaa kellekkää että ovat sekarotusia, ku ovat noi hemmetin hienoja. En oikein tajunnut pointtia, kyl mä ainaki ihan ylpeenä näitä seropeiksi esittelen, ylpeenä siitä että ne ei oo puhtaita. Joten miksi piilotella ja häpeillä. Hmh. Ihan jännä huomata mite moni luulee näitä puhtaiks. Toine on ylikorkee merle ja toine on pystykorvane poskimerkitön trikki, joka kantaa häntäänsä selän päällä. Noh, shelttejäki löytyy tätä nykyä niin moneen lähtöön et ihmekkös tuo toisaalta jos ihmiset erehtyy.

Täs viel joitaki otoksia yhelt lenkilt Moonan ja Sissin kans.

11kk
11kk
Merleilyy
Trikkeilyy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.