16.3.2013

Yks hoilottaa ja me vaa yritetää ymmärtää

Kirpparilöytöjä: 4 uutta tassutossua 2,5e
ja pienet Hurtan valjaat 2e, pakko-ostos nuo
valjaat vaikka tiesin etteivät mahdu tytöille.
Jos joskus on pentu vielä talossa, niin siksi.. :D
Olen hamstraaja: "Ostin kun halvalla sain!"
Llumi. Valkoinen llumi. Makoisa llumi. Kuka keksi että llumi kykenee muodostamaan itsestään mukavia suussakannettavia pahkuroita. Riemupaimen löytää yhden kauneimman lumipaakun alkulenkillä riemuloikkiessaan, ja kanniskelee loppulenkin ylpeänä häntä tötteröllä varsaravia liihotellen ja suupielet eherdyttävästi hymyyn päin taipuen lenkin loppuun saakka jättäen lumipaakun vasta pakotettuna suustaan pihaan. Pari kertaa äiskä on antanut luvan tuoda puhtaan, pienen jääpaakun sisälle saakka, koska syömme sen kuitenkin Sisaron kanssa heti pois.

Jos lumipaakku unohtuukin hetkeksi pois suusta lenkin aikana, singahdetaan välittömästi hakemaan se takaisin, ennen kuin se katoaa. Sisko yrittää koko ajan ryövätä lumipaakun, kun eihän sille kelpaa muut lumipaakut kuin se, mitä minä, Caramelious, ylvähästi kantelen.

Kirppareilla skruibailua, agilityn alkamisen odottelua, pääsiäisen (lue: suklaa-ajankohdan) odottelua, naapurien tähyilyä ikkunasta, koirapuistoilua - hyvässä ja pahassa. Cicaro sai eilen isohkon sekarotuisen koiran kimppuunsa koirapuistossa. Osittain oma vikansa, kun meni hyppäämään nartun selkään, joka kimmastui siitä hurjasti. Lopulta, kun toinen koira ei vain rähjäissyt kerran Cicarolle vaan jatkoi roikkuen Kiksussa kiinni, puutuin tilanteeseen. Nappasin vierasta koiraa poskinahoista kiinni ja sain sen irti Kiksusta. Omistaja pahoitteli hurjasti ja otti koiransa kiinni ja kysyi, sattuiko Kiksulle mitään. Ei sattunut, tai en edes siinä tilanteessa älynnyt katsoa tuliko mitään, kun pyysin koiran omistajaa poistumaan puistosta. Kiksu riehui Karskin kans ihan normaalisti kun jäätiin puistoon yksin. Hetken päästä tsekkasin Hampuusin, ettei sille ollut tullut mtn haavaa. Ei ollut, oli huivikin suojaamassa kaulaa. Olisi voinut käydä kehnosti, koska toinen koira oli arviolta +20kg sakemannisekoitus, mutta onneksi ääntäkin oli niin paljon tilanteessa mukana, etteivät koirat olleet edes tosissaan. Sellasta narttujen välistä bitch-släppingiä :D Olen niin tottunut siihen että koirat pitää meteliä kun ne leikkivät, joten ei tuo tilanne sitten säikäyttänyt, toisin kuin sen toisen koiran omistajan.

No, tänään käytiin turvallisemmassa seurassa koirapuistossa, suipponokkien keidenkäs muidenkaan kanssa. Kaunis sää ja silleen, ja tytöt nukkuu nyt sikeästi kun saivat riekkua puistossa. Kiksulla ei ole enää edes juoksuja, mutta en vielä silti päästä sitä urosten seuraan ennen kuin on kulunut 4 vkoa juoksujen alkamisesta. Koska pelaan varman päälle. Mutta narttuseurassa puistoillessa ei pahasti ole riskiä vahinkokersoista onneksi.

Blogini tekstin luettavuutta olen koettanut muokkailla, siitä johtuu fontin muuntuminen viime aikoina.

Joskus tuntuu, että laumanjohto on keräilijä. Ainakin mitä huiveihin tulee... Uusimmat ruskea ja keltainen.
Sisaro opetti että ikkunasta näkee kaikki naapurikoirien liikkeet.
 
Tytöt esittelee tassutossuja.

Mainostellaas vielä tähän loppuun Paimenpajaa, niin saa näkyvyyttä. Saa antaa arviota sivustosta ja kaikkeen siihen liittyvästä. Ja jättää vaikkapa tekemistä minulle seuraavaksi kerraksi kun käyn kotona.
Tytöt kotona hiihtolomalla kaneja pälläämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.