7.11.2013

He liitävät

Treeniseuramme tänään; Tessu ja Maini!
Irtovuoro hallilla, yksittäistehtävänä keinu ja rengas sekä tietysti 10 esteen mittainen radanpahanen. Hyvät ja tehokkaat treenit, radan suorittaminen tuntui erittäin sujuvalta ja saatiin taas nollaa alle, vaikkakin rata oli lyhykäinen ja heleppo. Puolenvaihtoja olisi pitänyt suunnitella rataan enemmän, ja sitä kerputin irtoamista pitäisi myös uskaltaa harjoitella.

Kyllä se vaan se tunti on lyhkänen aika kun hölökyttää juosta kahen elukan kanssa! Vaan siksipä suunnittelen treenit etukäteen, ja koiranvaihdot suoritetaan lennosta. Jouduin juoksemaan bussilta toiselle ja tulemaan hallille puolijuoksua työpäivän jälkeen, mutta ei se mitään, koska me päästiin agittamaan. Tahtosin vaan treenata ja treenata koko ajan ja kisata myös. Onneks koirat ei vielä oo tympääntyny minun intoiluun, vaan vauhti ja energia tuntuu vaan kasvavan mitä enemmän agilityyn uppoudumme.

Lataan treenivideon tähän postaukseen vissiin lauantaina tai sunnuntaina, heti kun työharjoittelultani kerkeän. Pääsen samalla verestämään muistoja uusivanhaa videoneditointiohjelmaa kohtaan, jonka sain viimein vuosikausien odottelun jälkeen käsiini.

Piece of cake - ratamme.
Tytöt intopiukeena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.