16.11.2013

Puhutaan yksin ja muistellaan eilistä

Ei viiti liittää mitään sälää useimpiin postauksiin, joten liitän tähän samaan postaukseen kaiken sen, mitä viime aikoina on jäänyt mainitsematta - kuvin ja sanoin.

Kuvat Kajaanissa käynnistämme olivat jääneet julkaisematta, silloin joskus. Kuvat ottanut Essi R.Saatiin Hau-Hau Championilta lelulähetys!!
Kohtasimme pari päivää sitten iltalenkillämme tämän asuinalueen hiipparin, johon olimme törmänneet kerran aiemmin. Sillä seuraamuksella, että hän yritti sylkeä päällemme. Tyypillä on tapana puhua itsekseen kovaan ääneen ja vaikuttaa hermostuneelta.

Tällä kertaa hän käveli ohitsemme, mutta kun olimme vähän matkan päässä kääntymässä vasemmalle pienelle sivutielle, metsästä alkoi kuulua ryskettä. Luulin ensin, että lapsi juoksee pitkin metsää, mutta tajusin että siellähän se äsken ohittamamme hiippari juoksee. Tyyppi kurvasi metsän kautta sivutielle, jonne olimme aikeissa mennä, ja jäi selin seisomaan kasvot pois päin meistä käännettynä, selin tielle päin metsään tuijotellen.

Koirat kävivät kuumana, ja jos hiippari olisikin ollut vielä uhkaavampi ja tullut kohti, olisivat koirat puolustaneet minua samoin kuin aiemmalla kerralla rautatieasemalla Kajaanisa. Katsoin hiipparia hetken ja tuhahdin ääneen "Että sellasta." Ja lähdettiin toiseen suuntaan tyttöjen kans ja pari kertaa piti loppulenkin ajan tiirailla selän taakse, ettei hiippari vain seurannut meitä.
Pakko hehkuttaa myös, kuinka teimme löytöjä kirpparilta. Uudistin lenkkeilyasustustamme, kun löysin kirpparilta pinkin sporttitakin, pinkkimustan sporttisvetarin ja tytöille kaksi ruskeaa heijastinnauhoitettua nylonhihnaa, merkkiä Rukka. Säädettävä pituus jopa 2m saakka ja pehmustetut kädensijat! Aijai, ja hintaa yhteensä nuilla kahdella 4e!! Tytöillä on ollu samat hihnat luovutusikäsestä saakka, joten oli jo aika uudistaa hihnasto. Löysin myös Hurtan manttelin pilkkahintaan, joka on Kiksulle kuitenkin pieni. Sekin on ihan uudenveroinen. Sille voi joskus tulla vielä käyttöä, jos on pentu talossa.

Kuvat Hollolan reissusta olivat myös julkaisematta muutoin kuin yhteiskuvien muodossa. Menin myös ostamaan hurjassa alennuksessa olevat Haltin pinkkimustat ulkoilukengät. Kyllä ny kehtaa lenkkeillä, kun ei kengät kastu samantien syksyn ja talven säissä.

Laumanjohdon rakkautta pahimmillaan.

Auroran oma ihminen, laumanjohdon siskoihminen.
Nukun 10h yössä. Nukun 8h päivässä. Valvon oravia 6h päivässä.


 
                         "Arvojärjestys"                                        "Laumajärjestys"


Tämäkään aivan laitonta ole, kun kyse on Sciurus Vulgariksista!
En kuulu joukkoon, mutta kaikkihan ten nyt tietää.
Jääpäle, nottanko? Autanko?
Termiitti. Älä mielistele. Se kuuluu minun toimenkuvaani. -Caramelito
Tsipiti tsipiti tsipp närr. -Cicumaru
Toverihan käy aivan kuumana!
Äiskä-Sampuran ilmeellä mennään.
Kipa jahtaa kaljukääpää.
Tartsan kans leikitellään.

Tättä mä, Roora, ja kaikkihan mun parhaan yttävän nyt tietää. -Aurora


Tartsa ja Kartsa. Tartsa jätti pommin Kartsan luo ja poistuu paikalta pikaisesti.
Hienointa mitä ihmissilmä voi havaita. Asiasta ei voida väitellä.


Pentu perkele, nyt teit viimesen temppus! -Vihainen täti Hampuusi
Hey Hampouse, I wana BOOP your nose! -Nau
Wildness.
Rockstarzz gonna live 4ever.
oh look there's three dogs. 
Poliisin eristämä alue.

"Kuinka ottaa onnistunut kuva kolmesta koirasta."

4 kommenttia:

 1. Yhteiskuva kolmesta koirasta = toisinaan ihan hitusen hankalaa :P

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Aurora on niin kaunis, toki muutkin ovat, mutta tykkään tosta sen red merlestä värityksestä :)

  VastaaPoista
 3. Mira, indeed ;)
  Emmi, kiitos! Aurora on väriltään soopelimerle, vaikka monet red merleksi luulevat :) ei kuitenkaan omaa ruskeaa pigmenttiä kirsussa, eivätkä vanhemmat kanna punaisen värin geeniä = Aurora ei voi mitenkään olla red merle. :) kaunis se joka tapauksessa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, en edes ole kuullut soopelimerlestä! No eipä ole hirveästi näihin koirien väreihin tullut tutustuttua, melkeinpä vaan tunnistan aussien värit+soopelin :D nyt kun katsoo tarkemmin kyllä siinä vähän eroa huomaa.

   Poista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.