5.1.2015

Vuodenvaihteet

Epäjärjestelmällistyttämättömyydellänsäkäänköhään? Kodalle tuli ujo.
Koko nelipäinen lauma hyppäsi Koda-wss:n kyytiin ja suuntasi vaihtamaan vuotta keskelle ei-siis-niin-mitään eli armahalle mökillemme. Tämä vuodenvaihde sujui mökillä paremmin kuin esimerkiksi vuodenvaihde 2011-2012. Kukaan ei esimerkiksi syönyt rotanmyrkkyä, eikä pakkasta ollut juuri nimeksikään, sillä saimme nautiskella räntäsateesta.Mökillä viritimme samantien sähköt ja patterit päälle ja aloimme lämmittämään saunaa. Eli kantamaan niin maan julmetusti lunta saunan vesiksi. Saunoimme nelisen tuntia, koirat ravaten saunan, pukuhuoneen ja ulkoilman väliä. Lauma on tuskin koskaan saunonut yhtä paljon kuin nyt uutena vuotena. Saunan lämpötila oli maltillinen, joten kukaan tottuneista saunakonkareista ei saanut lämpöhalvausta. Sani ja Cicaro oli lähes mahdoton pitää pois saunasta, niin kovin ne siellä viihtyivät. Läähättelijät häädettiin tietysti aina pois lauteilta.

"Heeeippa..." ja ainaki kaks oikeenpuolimmaista heräis syvimmästäki koiranunesta.
Ihastelimme raketteja vain järven kantaman päästä, eli kuulimme ja näimme vain kaukaisia poksahduksia ja pieniä valoilmiöitä järven takana. Koirat eivät raketeista erityisesti koskaan ole piitanneet, hiukan ne joku vuosi läähättelivät ja haukkuivat kun ammuimme raketteja pihamaalla, koirien odottaessa sisätiloissa. Tällä kertaa jätimme raketit kauppoihin.Laitoimme hyvää ruokaa ja pidimme kivan uuden vuoden, ja koirat olivat aamuyöstä niin sippejä meidän kolmen toveruksen rääkymiseen, että ne eivät havahtuneet - kuvitelkaa ny - edes leikkeleen lattialle läiskähtämiseen. Siitä vasta ihmismieliset naurut saivatkin...Ainoa miinus tälle mökkireissullemme lienee se, että mitoitimme veden riittävyyden täysin väärin. Jouduimme siis juomaan syömään lunta janoomme koko seuraavan päivän aamusta iltaan saakka, samoin kuin valmistamaan ruuan lumeen. Että kyllä nämä entiset partiolaiset vaan taitavat... nott.

Avaa toki koko postaus näöttimiesi eteen KLIKKAAMALLA "LISÄTIETOJA" heti tämän tekstin alta, niin näet loput kolmekymmentäviisi kuvaa Paimenlauman vuodenvaihteesta. It's your choice, click or have a life.
Omapahan oli valintasi...

Kaikkihan-sen-nyt-tietää, Kalapee ja Putpu
Ne täysjärkiset...
... ja vähemmän järkiset mökkihöperöt.
Ruokaa tuokaa mulle suokaa johan tässä maha huokaa
Kupu.
Leave me alone u morooons!!

Havaittavissa pörröttymistä
Henkihieveri.
Täysin väistämätön törmäys.
Kuvaukselliset tuijottaaki kameraan.
"Täällä ei ole mitään nähtävää. Häipykää"
Sudettuminen.

Tarina koirasta, jonka kieli ei pysynytkään hallinnassa.
Tästä alkaa uusi sarja; koirasi edustavimmat asennot.
Jäätynyt rotta. Todellisuudessa koopu yritti päästä äiskän luokse heinäpaalin päälle.
Aaaniii.
Superbestikset.
Koopu ja violetti hetki.
Kuule nyt rupes ketuttaa. Hhhäivy.
Pieni paimenlauma, tässäpä oiva sauma, lämmittäkää sauna, ruokaa vähintään pauna.

Piiritysmestaruusottelu.
Liidokas ja liidokas.
Aavikkokettumaanikko.
Alkaa toivoa että se kattos joskus muualle ku linssiin.
Kuinka näyttää idiootilta - kirjoittanut A. Roora.
Kuinka näyttää sakumaanikolta - kirjoittanut A. Roora
Kaislat on kivoja.
Kaislat on hypereitä.
Kaislat on kaisloja.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ajattelin kysäistä, että millainen kamerakalusto sulla on ja mitä säädät aukon arvoksi esimerkiksi noissa yhteiskuvissa? Mun pitäs opetella ottamaan yhteiskuvia koissuista, mutta aina joku onnistuu jäämään epätarkaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! D90 / 50 tai 30/1.4 kalustona. Aukon pyrin pitämään 2.0 - 2.8 välillä, silloin paras piirto ja ees jonkinlainen mahis osua tarkennuksella siihe mihi pitääki. Yhteiskuvissakaa ei tällöin tarvi asetella koiria iha sentilleen samalle viivalle ni osuu kaikkiin tarkennus. :)

   Poista
 2. Ihania talvikuvia! :)

  VastaaPoista

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.