12.3.2016

Tasistyynyn pauloissaMitäs me aktivistit. Kävästiin vapaavuorotreeneissä eli ison kentän treeneissä jossa oli yllättäen aika paljon treenareita. Tehtiin hyviä harjoituksia ja saatiin taas hyviä vinkkejä. Tänään oli vuorossa oman seuran aksaepikset ja talkoopisteiden kartuttaminen. Kisasin kisaradalla samalla likkojen kans, Caralle rimavitonen ja keppikielto eli kymppi. Cicarolle kepeiltä kielto, kielto ja kielto eli viistoista. Mut mikä parasta, molemmat koirat kuiteski teki kepit kisatilanteessa. Mä vaan ohjasin varmalla ja tasasella rytmillä ja äänellä. Torstain viikkotreeneissä tehtiinkin historiaa kun Cicaro kepitteli kepit radanosana ekalla yrittämällä ilman komentelua, ja Cara kepitteli melkein leijeröiden radanosana!Salukikerhon mätsäreissä kävästiin kans hakemassa siniset ei-sijat. Cara esiintyi malttamattomasti, sitä selkeesti väsytti ja vitutti. Steppas ja istuskeli eikä voinu vähempää kiinnostaa. Cicaro esiintyi hienosti, vaan ei sijoja irronnu. Osallistujiaki kyl oli paljon.

Hierojan mukaan miun koirilla on aika heikot syvät lihakset joten menin ja ostin tasapainotyynyn, jotta saatas treenattua niitä syviä lihaksia. On tehty tasisharjoituksia 5-10min iltaisin. Likat nousee samantien kilpaa tasistyynylle ku otan tyyny esiin. Oon antanu koirien seistä etuset tyynyllä ja hakee ite tasapainoa, ja sit oon vähä huojutellu ja laittanu kirsut ojentumaan kohti namia. Kaikki harjoitukset mis koira joutuu muuttamaan painopistettään kehittää syviä lihaksia. Nää on tosi väsyttäviä harjotuksia joten siks harjotteluaika on aina tosi lyhyt. Tänään naksuttelin takajalkojen siirtämisestä tyynylle ja molemmat siirsivät muutaman kerran itse molemmat takajalat tyynylle niin et pääsin palkkaamaan ihan simona. Tiiä mihin kaikkeen tästä on hyötyä ku syvät lihakset kehittyy, jjei!


Meinasin asettua ehdolle seuran hallituksen jäsenistöön. Kokous pidetään tiistaina ja siellä minut todennäköisesti valitaan jäseneksi, kovasti ainaki toivoivat että agilityporukan ääntä saatas viimein kuuluviin seuran asioissa. Pinnalla on nyt halliasia, notta missä sitä jatkossa reenataan. Tahdon olla vaikuttamassa meidän harrastuskuvioihin jatkossa, joten tämä on se väylä kuinka pääsen vaikuttamaan seuran ja varsinkin agilityporukan asioihin. Sain myös kuulla että minua oli ehdotettu kouluttamaan alkeiskurssia jossaki vaiheessa. Miksipä ei. Siinä kehittyisi oma silmä ja koulutustaidot. Eli koulutusohjaajakurssi osa I ja myöhemmin osa II kutsunevat. En tosiaan tiedä mistä ihmeestä revin ajan kaikkeen tähän, mutta asioilla kun vaan on tapana järjestyä. Kivoja uusia kuvioita siis tulossa tähänkin vuoteen!

Sämpylä
Pnoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita asiallisesti niin saat äänesi kuuluviin.